Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 2 november 2018

Kerst schud kaart

Vandaag mag ik jullie weer een creatie laten zien. Dit keer ben ik aan de slag gegaan met een Dutch doobadoo mal. Ik had een idee in mijn hoofd wat ik wilde maken. Alleen ging dat niet zoals ik hoopte. Dus maar een ander idee uitgewerkt. Ik heb de verschillende producten gebruikt in combinatie met de mal.


Eerst heb ik de mal uit kraftpapier gesneden. Daarna heb ik het bewerkt met papier uit een paperblock van studio light. Ook heb ik diverse mallen gebruikt aan de voorkant. De leuke decoratie spulletjes heb ik uit een stansblok gehaald. Het plaatje in het midden heb ik nog bewerkt met embossing poeder van wow. Deze is aan de onderkant verhit, zodat het net sneeuw lijkt. Daar krijg je een super leuk effect van!
De randen heb ik allemaal bewerkt met een paper distresser en crackle paint.

Daarna kon ik verder met de binnenkant.


Hier wilde ik een bakje met schud materiaal in maken. Dit heb ik gedaan achter het venstertje wat in deze mal zit. Het bakje heb ik zelf gemaakt met een transparante sheet en foam tape. Hierin heb ik schud materiaal van lilac lane gedaan. Dit is in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook de binnenkant heb ik papier voor gebruikt van studio light en een stansblok van studio light.
Op de label heb ik een stempel gemaakt met embossing poeder van wow. De prachtige tekst is een stempel van kaisercraft. Ook heb ik hier weer diverse stansmal ken gebruikt. Hieronder komen de spulletjes die ik allemaal heb gebruikt.  •  
1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart! Groetjes Betha