Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 23 december 2018

Magic does exist

Vandaag mag ik jullie weer een creatie laten zien. Dit keer ben ik aan de slag gegaan in mijn art journal. Het is echt heerlijk aan de slag te kunnen en dat het
niet perfect hoeft te worden.


Voor deze pagina ben ik aan de slag gegaan met dylusions paint in combinatie met alcohol. Hiervoor doe je verschillende lagen over elkaar. Als eerste doe je een laag clear gesso over je papier.


Dit is om een laagje over je papier aan te brengen omdat je met veel water gaat werken en verschillende lagen over elkaar. 


 Als je laag gesso droog is, ga je je papier nat sprayen. Vervolgens pak je je eerste kleur dylusions. Hier ga je een heel dun laagje van opbrengen. Daarna ga je met alcohol druppels maken. Hiervoor gebruik ik 70% alcohol die je gewoon bij de drogist kan kopen. Zelf heb ik het aangebracht met een pipet.


 Als je eerste laag droog is, breng je weer een laag clear gesso aan. Vervolgens herhaal je nog 2 keer een laag met een andere kleur dylusions  Telkens met een tussenlaag van gesso. 


Als dit alles droog is kan je gaan beginnen met opbouwen. Hiervoor heb stempels gebruikt van Aall en Create en van Crealies. Hierbij heb ik wat gestempeld met Archival inkt en wat met embossing poeder bewerkt. Vervolgens heb ik afbeeldingen uitgeknipt van de nieuwe vellen van AB Studio. Deze vellen zijn echt geweldig gaaf en passen erg mooi bij de kleuren van dylusions paint.

3 opmerkingen:

hellendegraaf@gmail.com zei

Leuke fleurige pagina

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

sanpiseth40 zei

This blog aware me about different programs which can become very useful for our friends and kids. Few websites provide combined courses and few of the are separately for single subject. Glad to get this
หนังดราม่า