Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 17 december 2018

Volle maan


Een familie poezen kijken naar de volle maan.

Met potlood heb ik de poezen en de volle maan getekend. De lucht is gekleurd met Magicals van Lindy's StampGang. Magicals zijn pigmentpoeders met een mooie shimmer erin. Als je het draait in de licht zie je een tweede kleur verschijnen. 
De groene grond is gekleurd met inkt van een Lindy's spray.

De poezen en de maan zijn met aquarelmarkers van Zig gekleurd, Clean Color Real Brush. In de lucht heb ik gespetterd met de acrylverf uit Posca markers. Door dat ik per ongeluk gespetterd had op de linkse poezen, moet ik die vlekken geven. 

De boom heb ik met een zwarte Posca en een waterpenseel getekend.
Tot slot nog een honingraad stencil gepakt. Met een sponsje nog wat inkt van Lindy's er op gedept om het patroon te creƫren. Met zwarte en witte Posca's de laatste details aangebracht.

 Lindys Stamp Gang - Starburst - Ponderosa Pines Olive Lindy`s Stamp Gang - STARBURST Magicals - Autumn Leaves  Posca Verfmarker - Fijne Conische Punt 1.3 mm - Zwart Posca Verfmarker - Fijne Conische Punt 1.3 mm - WitStudio Light - Mask Stencil A5 - Grunge Collection nr.12  ZIG - Clean Colors - Real Brush - Oatmeal

4 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super leuk! Groetjes Betha

hellendegraaf@gmail.com zei

Heel erg grappig gemaakt

Judith zei

Heel erg mooi...wordt je rustig van...
Groetjes van Judith

Miranda Bosch-Thurlings zei

Dank jullie wel šŸ˜Š