Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 11 december 2018

Merry Christmas

Hallo allemaal,


Deze keer heb ik een kerstkaart gemaakt met het mooie papier van Maja Design. Hiervan heb ik het grote pakket van de complete collectie gebruikt. Hierin zitten 17 vellen designpapier en 6 bijpassende vellen cardstock.
Als basis heb ik een stuk wit cardstock gesneden op 15x30 cm en op de helft gerild zodat je een dubbele kaart krijgt van 15x15 cm.

Bij deze kaart heb ik hoofdzakelijk de kleuren rood van het papier gebruikt. Dit alles heb ik in verschillende maten en laagjes op elkaar geplakt. Het plaatje met de rode sok komt van een van de grote vellen scrappapier. Daarachter heb ik een leuk gestansd rondje met takjes en besjes geplakt.
 Het randje onderaan de kaart is een randje van het designpapier wat je ook heel leuk kunt gebruiken.
Uit het groen karton heb ik dennentakjes gestansd en die samen met allerlei soorten bloemen en besjes naast het plaatje met de sok geplakt. Alle takjes en besjes heb ik met een beetje gesso wit gemaakt zodat het een winters effect krijgt.Als laatste heb ik de woorden Merry Christmas uitgestansd en rood gekleurd met distress inkt. Ze in de Versamark gedrukt en met Clear embossingpoeder bestrooid. Nadat het verhit is met de heattool geeft dat een mooie glans.
Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.
Alle gebruikte materialen kun je bestellen bij www.hobbyvision.nl. Door op het plaatje te klikken kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Maja Design - Christmas Season - COMPLETE COLLECTIE Studio Light - Winter Trails - Stansmal STENCILWT101 Studio Light - Winter Trails - Stansmal STENCILWT102 Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml WOW embossingpoeder - Clear Gloss - Super Fine Distress inkt - Fired brick  Versamark - Inktkussen Dazzle - Champagne2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Geweldig! Groetjes Betha

Helga zei

Wunderschöne Winter-Karte !