Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 10 december 2023

Craftlab Frosty hello

 Craftlab Frosty hello.





Hoi allemaal!
Nog een Craftlab kaartje van mij. Deze kleine stempels van de schaatsende sneeuwmannetjes zijn super schattig. Dus moesten we ze ijs geven om op te kunnen schaatsen.




In de Stitched square stans van Craftlab zitten een soort van gebogen vierkantjes. Ik heb de grootste van de twee genomen deze heb ik uitgestanst door ze te overlappen op een stukje cardstock van 20,5 x 9,5 cm. Je zal zien dat je het wat kan zien aan het stiksteekje dat ze niet helemaal mooi overlappen maar dat geen kwaad stans komt er iets over en je ziet er niets meer van. Blijf wel een stukje van de rand af zodat er straks plaats is voor foamtape.




Dan heb ik een stukje cardstock genomen van 18 x 9cm daar wrijf je met je inktpad over. Het hoeft niet allemaal gedekt te zijn. Ik heb de Tumbled glass gebruikt van Distress.




Deze stempels heb ik met Copic vriendelijke inkt gestempeld op Perfect colouring papier omdat ik deze heb ingekleurd met Copic markers.




Ik heb de kleuren Copic markers gebruikt voor het wit: T3-T1- blender. Voor de sjaal: BV04-02-000 en voor de neus:Yr14-04. De zwarte hoedjes en strik ben ik met een Signo overgegaan ook de oogjes. Dan wat witte accenten met een witte pen.




Dan neem je een stukje acetate van 18 x 9 cm. daarop een paar druppels alcohol inkt Turquoise en zilver en wat blenden solution. Met een blaar van Tim Holtz maak je een soort wolkjes. Gebruikt niet te veel zilver want dat overheerst nogal snel. Dan eventjes laten drogen.




Dan neem je het stukje cardstock waar is uit gestanst, rondom gebruik je dubbelzijdige tape en plaats je de acetate erop. Ik doe de zijde waar je op hebt gewerkt langs binnen.




Dan kleef je rondom foamtape je neemt de hoogte die je wenst ik heb 3 mm gebruikt. Daarin doe je het shakermatriaal dan plaats je het stukje cardstock die met inkt is bewerkt erop.




Dit krijg je dan als resultaat. Het is ook te zien waar het licht op valt de alcohol inkt geeft een mooi effect eronder.




De tekst komt uit dezelfde set en ook de stempels met de ijskristallen die ik hier en daar heb gestempeld. Daarna heb ik een mat laag van glanzend cardstock eronder gedaan van 21 x 10cm en op een slimline kaart geplaatst.
Misschien een ideetje om ook mee aan de slag te gaan. Wie zien jullie creaties graag in de facebookgroep van Hobbyvision.
Veel knutselplezier!


Heb je interesse in een artikel klik op het fotootje.




Studio Light - Creative Craftlab November - Essentials - Cutting Die - Stitched Square Studio Light - Creative Craftlab November - Friendz - Clear Stamp - Frosty Hello CraftEmotions - Transparante sheets A5 - 10VL Ranger - Alcohol Ink 15 ml - Turquoise Ranger - Alcohol Ink - Mixative Silver 


Ranger - Alcohol Ink - Air Blower Crafter’s Companion - White Multi-Purpose Stamp Cardstock - A4 / 60 vel Distress Inkt - Mini - Tumbled Glass Studio Light - Essentials - Shaker Elements - Ice Crystals Ranger - Alcohol Blending Solution Copic Markers Sketch - BV04 Blue Berry Copic Markers Sketch - T-3 Toner Gray no.3


1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Superleuk en mooi met de alcoholinkt op acetaat! Groetjes Betha