Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 27 december 2023

Happy post!!

 

Lieve Allemaal,

Nu de kerst voorbij is vindt ik het stiekem wel weer heerlijk om even met wat anders dan met kerstkaartjes bezig te zijn. Ik ben met het mooie papier van Simple Stories aan de slag gegaan.

Ik heb deze kaart gemaakt met het papier Simple Vintage Essentials. Het is een pocket kaart waar aan de achterkant een ruimte zit waar ik een tag in heb geschoven. Deze tag heb ik opgebouwd met verschillende leuke die-cuts die er bij deze serie ook te verkrijgen zijn. 


Ik heb de randen van het papier en alle die-cuts die ik gebruikt hebt bewerkt met vintage photo inkt. Hier door ontstaat er een extra vintage achtige look  die mooi aansluit bij het papier.


Deze twee kleine tagjes zitten op de voorkant van de kaart. Ik heb de linker gemaakt met een eyelet. Op de rechter heb ik de filmpstrip van 49 and Market gebruikt, in combinatie met nietjes, een klein paperclipje en mijn favoriete postzegel.

De basis van de kaart is opgebouwd op ribbelkarton. Het jutte touw geeft een extra aanvulling samen met het scrabelsteentje uit een oud scrabbelspel.

Met creatieve inspiratie groetjes 

Elske Oosterman