Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 21 december 2023

Postcard Kerst

Hallo allemaal,

Als je even een ander modelletje wilt dan een vierkant of een rechthoek als basis voor je kaart, dan is de postzegel stans van Marianne Design heel handig. Als je de grootste mal 2x stanst en 1 daarvan rilt op een cm van boven of van de zijkant en deze op het smalste gedeelte naast de rillijn beplakt met tape of lijm erop doet en op de andere basis plakt, heb je eenvoudig een dubbele kaart. Met de verschillende stansen creƫer je met dessinpapier mooie matlagen. Nu kun je de kaart verder aankleden met een label, postzegels en tekst. De tekst kerst heb ik afgeknipt van de hele tekst 'Fijne Kerst'. Zo past die mooier op de kaart. Een stukje hempcord geeft een speels effect aan de kaart. Altijd handig om daar een rol van op voorraad te hebben.




De kleine vierkante plaatjes van Hetty passen precies in de vierkante postzegel. De vierkantjes kun je ook 4x stansen en op een vierkante kaart plakken, dus heel veel mogelijkheden!

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.


 

1 opmerking: