Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 14 december 2023

Slimline kerstkaart met sneeuw en huisjes

 

Hallo allemaal,

Velen zijn bezig met het maken van kerstkaarten en daarom wil ik jullie graag inspireren met een shakerkaart.


Deze kaart is op slimline formaat en voor de basis heb ik kraft cardstock gebruikt. Vervolgens heb ik rustig design papier uitgekozen uit de Basic Set Winter Morning collectie van Craft O'Clock. 

In een stans van Studio Light zit een ovaal en die heb ik gebruikt om uit het designpapier te stansen. Deze stans past precies bij de Shaker Blisters van Studio Light.


Uit het design papier Merry Christmas van Art Alchemy heb ik een strook gesneden met het plaatje met de huisjes. En daarmee heb ik mijn shaker gemaakt dit gevuld is met de sneeuw van Marianne Design. Om de kaart een winters karakter te geven, heb ik alle randjes nog voorzien van een dun laagje gesso. 

Om de kaart wat meer uitstraling te geven heb ik de randmal uit de Vintage Christmas collectie van Jenine's Mindfull Art ook uit kraft cardstock gestanst en aan de bovenkant achter de kaart geplakt nadat ik ook deze nog van een beetje gesso had voorzien. 


Voor het versieren van de kaart heb ik de poinsettia uit de Vintage Christmas collectie van Jenine's Mindfull Art gebruikt. Die heb ik gestanst uit het witte Glitterfoam van Spellbinders.

De blaadjes heb ik gestanst uit het Vintage Florals papier van Studio Light. 


Ook de kerstboompjes en het bordje komen uit de Vintage Christmas collectie van JMA.

Tot slot heb ik nog een banner gemaakt met een tekst er op die ik heb gestempeld met de Versafine Clair Pinecone. Die heb ik vastgezet met een eyelet. 

Dit is mijn shakerkaart met huisjes geworden om jullie te inspireren.



De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de foto's hieronder te klikken.

Tot de volgende keer!