Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 9 december 2023

Craftlab Wreath

Craftlab Wreath.

 


Hoi allemaal!

Soms als je iets ziet van stans of stempel krijg je direct een idee van dat wil ik ermee gaan doen. Wel toen ik deze stans zag en het papier wilde ik er deze mee maken.Omdat het cardstock uit het paperpad winter 170gr is en ikzelf graag met stevig papier werk heb ik deze stans 1x uit het grijze papier gestanst en 4x uit zwart cardstock. Zo vind ik het stevig en krijg je hoogte. Je hoeft dit niet te doen het is ook aan wat je zelf prettig vind om mee te werken.


Met de stans Poinsettia heb ik de bloemen uitgestanst. Daarbij heb ik de 2 kleinste stansen genomen. In het totaal heb ik 10 bloemen gemaakt. Het is een beetje te zien hoe dicht je ze plaatst.


De hartjes van de bloemen heb ik ingekleurd. Dat kan met verf, Tosca pen of embossing poeder enz. Want vaak is het goud cardstock net iets te dik zeker voor die kleine standjes die je dan nog aandrukt.


Ik heb deze keer voor de Tosca pen gekozen. Alles is intussen in elkaar gestoken en ligt klaar om af te werken.


Dan neem je de Stiched Square van Craftlab en neem je de tweede grootste stans, dan leg je ongeveer in het midden de Wreath stans en stans je deze uit.


Aan de achterzijde bevestig je met dubbelzijdige tape het stukje acetate.


Dan neem je de grootste stans uit de Stiched square set en deze stans je uit dat word je mat laag.


Op de mat laag heb ik de tekst met embossing poeder gedaan. Dan komt deze straks goed uit op het donkere papier. 


De achterzijde van je doorkijk kun je zo goed dichtbleven met foamtape. Ik doe mijn skaker materiaal altijd op de mat laag en kleef dan de tweede laag maar dat is ook wat jij het leukste werken vind.


Deze heb ik nog op een 15 x15 kaart gekleefd. Zo heb je een mooi contrast van kleuren. In de hartjes van de bloemen heb ik nog gouden parels geplaatst.


Ik had nog een verjaardag kaart nodig dus heb ik deze extra gemaakt door de tekst te veranderen. Zo kun je heel veel kanten op met deze stansen. Hier heb ik de hartjes van de bloemen met een parel en micro beads gedaan.

Zo kunnen jullie ook aan de slag met deze stansen. Benieuwd wat jullie er mee maken! Laat vooral jullie creaties zien op de facebookgroep van Hobbyvision!

Heb je interesse in een artikel klik op het fotootje.
Studio Light - Creative Craftlab November - Essentials - Cutting Die - Wreath  Studio Light - Creative Craftlab November - Essentials - Cutting Die - Stitched Square Studio Light - Creative Craftlab November - Friendz - Paper Pad 30 x 15cm - Winter  Studio Light - Creative Craftlab - Friendz -  Clear Stamp - Hello Sweetie 


Studio Light - Essentials - Shaker Elements - Luxurious Gold US Artquest - Mini Prills 3g - Heart of Gold Schudmateriaal - Pearlz Embellishments - Golden 


Crafter's Companion - Hitte bestendig mica A4 (12 vel)CraftEmotions - Cardstock GLAD - 30,5x30,5cm - Zwart (10 vel)Florence Cardstock - Smooth - 12x12" - Off White (BULK 100 vel)Studio Light - Essential Tools - Doublesided Adhesive Tape - Easy to Tear 3mmHeffy Doodle - Foam Tape - 5mm / 3mm dik (10 meter)