Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 5 december 2023

Sinterklaas

Goedemorgen allemaal,
Het is 5 december dusssss sinterklaas feest!!
Wij hebben het al gevierd maar er zijn nog genoeg die vanavond vol spanning zitten te wachten op de sint en zijn pieten!
Ik  had nog geen tijd gehad iets te maken in sinterklaas thema dus vorige week  lekker even me time gepakt en  lekker bezig geweest met de diverse super leuke stansjes van Marianne Design.

Ik ben begonnen met het stencis S  en heb die uit bruin cardstock gesneden en daarop een bijpassend design papiertje..
Ik heb eerst het paard van stal gehaald en die omgetoverd tot ozosnel... met de mijter van de sint op zijn hoofd en een lekkere chocolade letter in zijn mond.


Toen heb ik de ijsbeer gestanst en die aangekleed met de nieuwe kleertjes die ontworpen zijn door Marleen. De eerste is echt een acrobaat en staat op zijn handen en

en de andere is er maar bij gaan zitten en heeft de staf van de sint ingepikt met de zak met kadootjes!!Het was heerlijk om even zo gezellig te knutselen.. Ik wilde hem naar de kleinkinderen sturen maar hou hem stiekum lekker zelf.2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Geweldig! Groetjes Betha

Marjolijn van Elsberg zei

Te te leuk!!!!! Ik zou hem ook zelf houden, misschien volgend jaar aan hen versturen. hihi.