Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 18 juni 2018

Cosmic Shimmer Gilding Flakes

Vandaag wil ik jullie een eenvoudige, maar sjieke kaart laten zien die gemaakt is met de Gilding Flakes van Cosmic Shimmer.


Hoe ga je te werk?

Als eerste heb ik de ticketmal van Studio Light uitgestansd uit zwart cardstock en uit mooi koper papier van Tonic Studio's (wat is dat papier ook gaaf!!)

Omdat de flakes ergens op moeten plakken ga je nu de Handletter stempel Gefeliciteerd voorzien van lijm, dit doe je met de Nuvo lijmpen. Daarna ga je de tekst stempelen met die lijm op je kaart. (Maak de stempel gelijk schoon, het is lijm, dat mag niet opdrogen op je stempel)
Ondertussen laat je de lijm op de kaart iets drogen. Ik heb ook gelijk met de foamstempels van Studio Light wat mooie bloemen en cirkels in de hoeken gestempeld. Ook deze maak je gelijk weer schoon.

In de tussentijd is de lijm "droog" genoeg en duw je wat Gilding Flakes op de lijm. Dit duw je met je vinger er even goed in en daarna met een Stencil Brush "poets" je het mooi op en poets je het overtollige van je kaart af.

Je kunt de kaart nog afwerken met een Doodle randje met de Uniball Bronze.

Als laatste plak je de ticket in elkaar en kan je deze versieren met een lintje.
Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Cosmic Shimmer - Gilding Flakes - Mulled Wine Nuvo - Glue pen - Medium tip Nuvo - Dual Tipped Blender Brush - Borstel 979N Joy! Crafts - Kraft papier zwart - 30,5 x 30,5 cm Clearstamp - CraftEmotions - Handletter Gefeliciteerd Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Essentials nr.98 Studio Light - Mixed Media lijn - Foam stempels 02 Studio Light - Mixed Media lijn - Foam stempels 04 Tonic Studios - Embossed karton - Cinnamon Silk May Arts - Seambinding lint - Black Lint - Narrow Lurex Ribbon - Gold 10mm Uni-Ball Signo - Broad Point Gel Pen - Bronze