Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 14 juni 2018

Knuffels... Iedereen heeft ze nodig!

 Ik had kortgeleden de nieuwe Derwent Inktense Paint Pan Travel Set aangeschaft voor mijzelf. Zoals jullie wel weten ben ik een enorme fan van alles wat op waterbasis is qua inkleuren, dus deze mocht sowieso al niet ontbreken in mijn collectie.

Maar deze leek mij zo handig, het is een heel mooi compact doosje, ook om mee te nemen op bijv. vakantie etc. Maar voor mij nu ook ideaal zodat ik er lekker op bed mee kon kleuren, geen grote onhandige doos in de weg.

Ik heb deze bloemen dus lekker liggend ingekleurd ;-) 


Hierboven op de foto kun je alle gebruikte materialen zien, ik heb dus gewerkt met de Derwent Inktense en heb de mooie stempel van Penny Black hiervoor gebruikt.


De stempel van Penny Black heb ik met Versamark Dazzle Champagne op aquarelpapier gestempeld en daarna witte embossingpoeder er overheen gestrooid en dit verhit met de heattool. Daarna ben ik gaan inkleuren. Het voordeel van deze Inktense is dat als het droog is dat je er een 2de laag overheen kan doen, dan mengt het niet meer met elkaar. Ook is deze Inktense lichtecht en zal dus niet verbleken na verloop van tijd. De kleuren zijn ook heel intensief dus je hebt weinig verf nodig.

Op de achtergrond heb ik nog heeeeeel lichtjes wat gestempeld met achtergrondstempels van Studio Light en daarna een Doodle randje er omheen gemaakt.
De tekst heb ik op vellum gestempeld en er overheen geplakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart weer kan inspireren. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Penny Black - Slapstick/Cling - Floral MedleyDerwent - Inktense - Paint Pan Travel Set 12 kleuren  Pentel Arts - Aquash Water Brush - Small  WaterArt Aquarelpapier - 20 sheets / A4 / 185 grsVersamark - Inktkussen Dazzle - Champagne Stempelinkt - Memento - Dewdrop - Angel Pink Stempelinkt - Memento - Dewdrop - LuLu LavenderStudio Light - Clearstamp Romantic Botanic - STAMPRB225 WOW! Embossingpoeder - Large 160 ml - Opaque Bright White Super Fine EK tools - Powder Tool Applicator Papermania - Basics heattool - Pink (European Plug) Tim Holtz (Tonic) - Stamping Platform 1708E  Vellum A4 - wit - pak 5 vel Staedtler - Triplus fineliner - doos 36 kl. (26 + 10)

1 opmerking:

Nancy Soetaert zei

Prachtig schilderijtje, echt eentje om in te kaderen. Fantastisch wat jij kan!
Hopelijk verloopt je herstel wat naar wens!
Nancy