Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 5 juni 2018

Vrolijke kaart met Art by Marlene


Altijd een blij en vrolijk moment met de producten van Art by Marlene.
In deze post laat ik jullie stap voor stap zien hoe ik dit vrolijke kaartje heb gemaakt met de Signature line van Marlene van StudioLight.


De achtergrond van het kaartje heb ik direct op een wit gevouwen kaartje gedaan. Ik heb twee kleuren Distress ink op de craftsheet gedaan, beetje water erop gesprayed en het kaartje erdoor heen gehaald. Zo maak je snel een gevlekte achtergrond. Vervolgens heb ik deze superleuke Cling Stamp er op gestempeld met dezelfde kleuren. Iets meer Chipped Sapphire als Bundled Sage.


Uit dit leuke stansblok heb ik een paar vormpjes gehaald. Het hoofd van het wezen heb ik losknipt om deze later te vervangen door het gezichtje met het blauwe kroeshaar.


Op een apart vel heb ik een van de bloemen gestempeld met Stazon. Ik kon even geen acrylblok vinden, vandaar dat ik een paar keer moest oefenen voor een mooie afdruk.
Vervolgens heb ik het ingekleurd met de super handige Inktense travelset van Derwent. En een beetje gespetterd. Spetteren is altijd leuk om te doen ;-)
Met een zwarte pen heb ik een aantal lijntjes opnieuw getekend.


Alles op de kaart geplakt en met witte en zwarte pen en een wit oplosbaar krijtje her en der schaduw, highlights en extra lijnen gezet om het meer te laten afsteken.


Wat maakt Marlene het ons toch makkelijk om vrolijke kaartjes te maken!

Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.
Laat los, Ontspan en Geniet!

Miranda

Je kan de materialen bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt, kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel. Staat er iets niet bij waar je wel ge├»nteresseerd in bent, vraag er gerust naar.

Studio Light - ART BY MARLENE - Cling Stamp Background 12 Studio Light - ART BY MARLENE - Stansblok A5 Sakura - Zentangle Tool set Distress Inkt - Chipped sapphire Distress Inkt - Bundled sage Derwent - Inktense - Paint Pan Travel Set 12 kleuren

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg leuk! Groetjes Betha