Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 28 juni 2018

every summer has a storyDit keer mag ik weer een blog schrijven voor jullie. Deze keer heb ik een kaart gemaakt met de Beachfun lijn van Jeanine's Art. Wat een super leuke lijn is dit. Toen Jenine deze liet zien tijdens een live uitzending kreeg ik al allerlei ideeen hiermee.
Ondertussen heb ik er al meerdere dingen mee gemaakt. Vandaag laat ik er 1 van zien, binnenkort komt de rest.


 De basis van deze kaart heb ik gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo. Deze is al van een eerdere lijn, maar past perfect bij deze lijn van Jeanine's Art. Ik heb er een easylkaart van gemaakt. Dat was de eerste keer voor mij, dus even puzzelen. Maar het is wel gelukt. Op de schelp heb ik papier van Joy gebruikt. Het is de sheashore paperpad. De randjes heb ik bewerkt met een paper distresser en daarna met crackle paste. Dat heb ik aangebracht met een sponsje.


Daarna ben ik verder gegaan met de opwerking. Eerst kwam ik er niet helemaal uit met de decoratie. Wat moest waar en hoe. Uiteindelijk gewoon bezig gegaan en dan komt er vanzelf vanalles naar voren. Ik ben begonnen met een stansmal van de Beachfun lijn en een uitdrukvel van de Beachfun lijn. Als ondergrond heb ik een mal gebruikt Studio Light, de bubbels. Dit is zo mooie mal. Die kan je echt overal bij gebruiken. Deze heb ik weer bewerkt met embossingpoeder. Hiervoor heb ik rode embossingpoeder gebruikt. Daar ben ik weer verder op gaan werken met verschillende decoratie's. Het roer heb ik ook van de paperpad. Het houten ankertje is ook van de beachfun lijn. Die zitten in een verpakking met verschillende soorten. Ook heb ik wat visnet gebruikt. Dit is zo mooi bij deze serie. Dat mag eigenlijk niet ontbreken hierbij. 


Op de bodem van de kaart heb ik ook weer een ondergrond gemaakt van de paperpad van Joy.  Hierop weer het mooie visnet en wat decoratie. En ook een mooie tekst erbij. 
Dit was 1 van mijn kaarten met deze mooie serie. Binnenkort volgen er nog meer voorbeelden. Want er zitten zulke leuke dingen bij deze serie, dat vraagt gewoon om meer creatie's. Dus hopelijk tot snel!!

28 Lilac Lane - Tin with Sequins 40g - Not So Heavy MetalPowertex - 3D Balls - MediumJoy! Crafts - NOV Joy! Crafts Kraft cardstock 15 x 30 cm3D Push Out - Jeanine`s Art - Beach Fun - RelaxStudio Light - So Spring - Stansmal STENCILSS74Noor! Design - Paperpad A4 - SeashoreStansmal Jeanine`s Art - Beach Fun - Lighthouse BorderCard Deco Essentials - Wooden Shapes BeachDutch Doobadoo - Dutch Shape Art - ConchDecoArt - Mixed Media Crackle - Crackle Paste WhiteWOW Embossingpoeder - Primary - Burgundy Red
2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart! Groetjes Betha

Anoniem zei

Wat een super leuke creatie is dit!
Heel mooi gemaakt!
Groetjes Jannie