Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 20 november 2018

loaded envelope

Toen ik een tijdje geleden op fb een loaded envelope voorbij zag komen dacht ik huh.. een wat....
ik had er serieus nog nooit van gehoord!
Ik ben toen aan de slag gegaan met de lijn van Raffzz, en kreeg zo de smaak te pakken.

Mijn (knutsel)vriendin weet dat ik echt een hekel heb aan kerstkaarten maken en vorig jaar kreeg ik van haar de uitdaging dat ik haar een kaart moest sturen....(uitdaging mislukt) Maaaaar dit jaar krijgt zij van mij deze kerst loaded envelope hihi

Ik zal in het kort uitleggen hoe ik deze heb gemaakt, zo zie je dus hoe simpel het eigenlijk is maar oh zo leuk. Ik heb 3 verschillende stroken papier genomen.
de grootste is 20 bij 15, middel 14 bij 15 en de kleine 10 bij 15 cm.

Daarna heb ik het beplakt met strookjes papier, de 2 grootste hoeven niet helemaal want de andere komen er toch over heen geplakt en dan zie je er niets meer van. Ik heb de leuke kerstlijn van prima marketing gebruikt ´SANTA BABY´.

Daarna plak je alleen de onderkant en zijkanten vast, zodat de bovenkanten open blijven dit worden dan de ´zakjes´.

Dan word het tijd om te gaan versieren! 
Ik heb achter elk kaartje een wit velletje gedaan en die heb ik geponst met de vaessen pons zodat het een leuke tag word, want ik ben er gek op om overal lintjes  aan te knopen.

Ik zag  bij iemand op fb dit grappige kerstboompje van rietjes!
ik heb de kleine ticketmal gebruikt van dutch doobadoo en het ´flapje´vast geplakt zodat je ook een soort zakje krijgt en daar heb ik een tag in gedaan.


Van deze mal van....heb ik alleen een klein gedeelte gebruikt....

Ik heb er gaatjes ingemaakt zodat je hem nog kan sluiten met een lintje.

en het leuke papier doet eigenlijk al genoeg als je hem open klapt!

Ik vind het altijd erg leuk om op pinterest bijpassende foto´s te zoeken... en ik weet dat mijn vriendin deze foto errugggg leuk vind hihi, vandaar dat ik hem er in heb verwerkt. een wasknijper met een leuke die cuts is eigenlijk al voldoende.

Nu hoor ik mijn andere 2 knutselvriendinnen denken... en wij dan...

Jullie krijgen er ook 1!!!!!

MERRY CHRISTMAS XXX



Prima Marketing - Santa Baby - Paperpad A4     Prima Marketing - Santa Baby - Ephemera Cardstock Die-Cuts 61/Pkg  Vaessen Creative - 3 in 1 Tag Punch  Dutch Doobadoo - Dutch Card Art - Ticket A5  Noor! Design -  Scr@p! - Stencils - Mini Album  Linnenkarton CraftEmotions (10 vel) - 30,5 x 30,5 - Bordeaux  Set wasknijpertjes - 25 mm - wit-rose-blauw  Papermania - Bare Basics - Mini Wasknijpers (50pcs)  Tule - 5cm breed - Zwart met glitters


Tule - 5cm breed - Wit