Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 16 december 2018

Heel veel geluk

Hallo allemaal,


Vandaag wil ik deze kaart aan jullie laten zien. Het is eigenlijk een soort herfstkaart geworden die gemaakt is met veel materialen van Marianne Design.De vorm van de kaart heb ik in 3 maten uit Kraft karton getekend en geknipt. Daarna beplakt met het designpapier uit het paperpad van Marianne Design. Alle delen heb ik een beetje speels op elkaar geplakt met achter het kleinste deel een strook designpapier met een randje van de randpons doily en een kantje.Verder heb ik een plaatje van het  knipvel van de kabouters gebruikt met daarachter de leuke stansmal uit de wintertrails serie van Studio Light.  De paddestoelen zijn van een stencil van Marianne Design gemaakt en ook met papier van het paperpad beplakt. Achter de paddenstoelen een stansje van een boom.


Om de kaart helemaal af te maken heb ik er een paar labels op de hoek achter gedaan en verder versierd met strikjes, besjes en bloemen etc. Een erg leuke kaart weer om te maken. 

Tot de volgende keer
Alle gebruikte materiaen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op het plaatje klikt kom je op de juiste pagina in de webwinkel.Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Tag Joy! Crafts - Kraft papier A4  Marianne Design - Paperpad - Swedish Winter Marianne Design - Knipvel - Hetty`s Gnomes Studio Light - Winter Trails - Stansmal STENCILWT101 Vaessen Creative - Randpons - Doily Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Vaessen Creative - 3-in-1 Label Punch - Geschulpt

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooi! Groetjes Betha

Judith zei

Heel erg mooi herfst kaartje.
Groetjes van Judith