Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 21 november 2019

a grateful heart

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met Cadence en Ricepaper. Heel lang heb ik mezelf voorgehouden niet met Cadence aan de slag te gaan. Maar van de week toch overstag gegaan en wat mee genomen. Het begon met het geweldige wat ik niet kon weerstaan.

Stamperia - Rice Paper A4 - Tatiana's Fairies with Butterflies

Toen ik deze eenmaal in huis had, begonnen toch de ideeen te komen voor de Cadence. Van de week toch maar wat meegenomen. Daarna begonnen met het ricepaper op mijn A4 papier te plakken. Hierbij heb ik gekozen voor alleen het meisje in het blauw.
Omdat ik de achtergrond nog wat kaal vond heb ik er nog wat extra ricepaper aan toegevoegd.



Ook ben ik toen begonnen met relief pasta toe te voegen. Hier krijg je een mooie relief van in je werk, doordat er een mooie grove korrel in zit. Hierna ben ik de verf aan gaan brengen. Toen dit klaar was vond ik het eigenlijk nog niks en heb ik de hulp ingeroepen van mijn medeblog collega's. Die hebben mij tips en adviezen gegeven en toen kon ik weer verder. 

Uiteindelijk heb ik er nog stempels aan toegevoegd, een zwart randje en een tekst. En toen was mijn werk toch compleet naar mijn idee. Er gaan zeker nog meer creaties volgen met de cadence en ricepaper want ook ik ben toch echt om. Het is toch wel een geweldig product!!


Stamperia - Rice Paper A4 - Tatiana's Fairies with ButterfliesCadence - Transparante Relief PastaCadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Victoria rozeCadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Mild blauwCadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Puur wit
Cadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Pastel groenFinnabair - Art Basics - Mixed Media Silicone Brush 1"Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek A6Mod Podge - Matte Finish