Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 28 november 2019

It's beginning to look a lot like Christmas

Hallo allemaal,


Ik zal de kaart die ik maakte voor de Challenge Kerst even verder aan jullie laten zien. Hiervoor heb ik die leuke mal Sapphire van Dutch Doobadoo overgetrokken op donkerbruin cardstock. Het designpapier wat op alle onderdelen is geplakt is van Maja Design Holidays in the Alps.


Op het achterste gedeelte heb ik een strook gemaakt met designpapier en een randpons van Vaessen Fence.



Boven aan de kaart zit die mooie kerstroos van Craft Emotions. Deze keer uit zwart cardstock gestanst en afgewerkt met brons wax van Coosa Crafts. Achter de bloem een takje gemaakt met de mal van Joy Crafts.



Het plaatje zit ook bij het designpapier en zit op het middenstuk geplakt.



Onderaan de kaart afgewerkt met een strik en een leuke stempel van Marleen van der Most.

Tot een volgende keer.



Alle gebruikte producten zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Joy! Crafts - Cutting & Embossing Stencil - Bille's border Sterren Vaessen Creative - Randpons - Fence Maja Design - Holiday in the Alps - COMPLETE COLLECTIE Dutch Doobadoo - Dutch Swing Card Art - Sapphire A4 Stansmal CraftEmotions  - Kerstster / Poinsettia Marianne Design - Clearstamp - Hello Winter by Marleen (ENG) 

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super mooi! Groetjes Betha

Hellen zei

Wat een gave kleuren en een super mooie creatie