Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 13 november 2019

Vintage Lace - Laat maar los...

Soms komt er in onze winkel papier binnen waar je dan gelijk de schaar in moet zetten, is dat niet herkenbaar? Zo kregen wij van Crafter's Companion de nieuwe Vintage Lace Collection binnen. Ik vind de kleuren echt geweldig en heb er dus gelijk en "simpele" kaart mee gemaakt.


Ik heb hiervoor het kleine paperpad 15,2 x 15,2 cm gebruikt. Voor de basis heb ik het Florence White en de kleur Mauve 039 gebruikt. De vorm van de kaart is gemaakt met de nieuwste Shape Art mal van Dutch Doobadoo. Een leuk model wat niet al te groot is, maar je kunt er toch lekker veel op kwijt.


In het midden heb ik een ovalen stansmal uit de Vintage Lace collection gebruikt. Deze heb ik uit de kleur Mauve gestansd en verder uit designpapier. Ik heb hierop een tekst gestempeld, deze is van Anna Gretha Design. Hiervoor heb ik de stempelinkt Harmony - Green Topaz gebruikt.
Daarna heb ik er nog een leuke bloementoef gemaakt. Ik heb hier een strik van groen tule bij gebruikt, wat bloemetjes uit mijn eigen voorraad en de super gave Vintage Lace blaadjes stans. Deze is zo mooi gedetailleerd.

Ook heb ik rechts boven nog de prachtige vlinderstans gebruikt. Deze heeft een heel mooi opengewerkt randje. Voor de afwerking heb ik nog wat dauw druppels opgeplakt.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Ik wil jullie allemaal weer ontzettend bedanken voor jullie bezoekje en de lieve reacties die jullie steeds achterlaten.



Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Crafter`s Companion Ink - Harmony Water Reactive Dye Ink - Green TopazCrafter's Companion - Vintage Lace Collection - Paperpad 6" x 6" Crafter's Companion - Vintage Lace Collection - Stansmal Vintage VinesCrafter's Companion - Vintage Lace Collection - Stansmal Kleidoscoop of Butterflies Dutch Doobadoo - Dutch Shape Art - Emerald Florence Cardstock - Texture 12x12" - White Florence Cardstock - Texture 12x12" - Mauve  Sparkletz - Embellishment Pack 10g - Sailors SkyClearstamps Anna Gretha Design - Set Tijd (2210183)

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige kaart! Groetjes Betha

Hellen zei

Super mooi papier en een geweldige kaart

Dilek Kolat zei

Hallo allemaal, dit is het mooiste wat ik ooit in mijn hele leven heb meegemaakt en ik moet dit geweldige getuigenis delen. Ik wil alleen maar Dr.Amiso bedanken voor het nemen van tijd om me te helpen de betovering uit te spreken die mijn ex-minnaar terugbrengt die plotseling na zes maanden van verloving interesse in me verloor, maar vandaag zijn we getrouwd en gelukkiger dan nooit tevoren. Ik was echt verbijsterd en geschokt toen Anne begon te smeken om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan je moet overbrengen Dr. Miso, je bent een God gestuurd om de gebroken relatie te herstellen. Hij geniet er enorm van om mensen te helpen hun verlangens te bereiken, ware liefde te vinden, Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte tovenaar om dat probleem voor jou op te lossen Probeer de grote Dr.Amiso vandaag, voor kanker of echtscheidingszaken, Job promotie en succes, gezondheidsproblemen of huwelijksproblemen, wil je erkenning krijgen in de wereld, rechtszaken winnen, je bedrijf weigert je te betalen, wat voor problemen dan ook, stop met huilen, ik ontdekte dat het nemen van zijn kruidengeneeskunde de beste is. hun ex-geliefden terugkrijgen, misbruikrelaties stoppen, succes vinden, geluk aantrekken, zielsverwanten vinden en meer. Neem vandaag nog contact op met hem en laat hem je de wonderen en verbazing van zijn Love Spell-systeem tonen. Hij levert de beste resultaten op het gebied van echte spreuken. Stuur een e-mail naar Dr.Amiso op herbalisthome01@gmail.com