Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 12 november 2019

Jenine's Mindfull Art Collection. Een feestje om hiermee aan de slag te gaan

Oeps het is alweer mijn beurt om een blogpost voor jullie te maken ,maar wat moest het deze keer worden .
Ik wilde eens wat anders maken dan een kaart of Art Journal pagina maar wat!!!!
Ineens kreeg ik een ideetje .
Het leek me namelijk leuk om van de begin letters van Jenine's lijn een slingertje te maken en daar ben ik dus mee aan de slag gegaan ,met dit als resultaat.Ik ben begonnen met de letters van Dutch Doobadoo uit cardstock te knippen( de randjes hiervan ietsje met zwarte inkt bewerkt) en daarna nog een keer uit de mooie paperpad van deze serie en nadat ik randjes hiervan met Crackle Paste had bewerkt  deze opklaar geplakt.
Daarna de Mask van de muur erbij gepakt en deze met expanding mousse hierop en aangebracht en voorzien van wat Yosun Moss.
Toen de Die Cuts erbij gepakt en gaan zoeken welke ik hierop wilde verwerken ,nadat ik gevonden had wat ik zocht hiervan de randjes ook met crackle Paste bewerkt en er op geplakt.
Tenslotte nog wat strikjes gemaakt van Hemp cord ,die er ook opgeplakt en de letters met hetzelfde cord aan elkaar gemaakt.

Hieronder nog de foto's van de letters apart zodat de details beter te zien zijn.


                                             de J van Jenine


                                                de M van Mindfull


                                                    de A van Art


                                                       de C van Collection

Ik  heb hier met veel plezier aan zitten werken en hoop dat  ik  jullie weer wat inspiratie heb kunnen geven.
Tot  de volgende keer maar weer.
Groetjes Janny

Hieronder de linken naar de artikelen die ik gebruikt heb.

Dutch Doobadoo - Dutch Stencil Art - Alphabet Sierlijk A-ZStudio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Die-Cut Block A6 (01)Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Die-Cut Block A6 (02)Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Mask Stencil A6 - 01Nuvo - Expanding Mousse - Mustard SeedCadence - Mos Effect - LichtgroenCadence - Mos Effect - DonkergroenDecoArt Media - Crackle Paint WhiteHemp cord  - 0,8mm x 100m - NaturelStudio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Paperpad 15,2 x 15,2 cm - 02

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg mooi! Groetjes Betha

Hellen zei

Super gaaf gedaan

Dilek Kolat zei

Hallo allemaal, dit is het mooiste wat ik ooit in mijn hele leven heb meegemaakt en ik moet dit geweldige getuigenis delen. Ik wil alleen maar Dr.Amiso bedanken voor het nemen van tijd om me te helpen de betovering uit te spreken die mijn ex-minnaar terugbrengt die plotseling na zes maanden van verloving interesse in me verloor, maar vandaag zijn we getrouwd en gelukkiger dan nooit tevoren. Ik was echt verbijsterd en geschokt toen Anne begon te smeken om vergeving en voor mij om hem terug te accepteren. Ik heb echt een tekort aan woorden en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan je moet overbrengen Dr. Miso, je bent een God gestuurd om de gebroken relatie te herstellen. Hij geniet er enorm van om mensen te helpen hun verlangens te bereiken, ware liefde te vinden, Als je een probleem hebt en je bent op zoek naar een echte en echte tovenaar om dat probleem voor jou op te lossen Probeer de grote Dr.Amiso vandaag, voor kanker of echtscheidingszaken, Job promotie en succes, gezondheidsproblemen of huwelijksproblemen, wil je erkenning krijgen in de wereld, rechtszaken winnen, je bedrijf weigert je te betalen, wat voor problemen dan ook, stop met huilen, ik ontdekte dat het nemen van zijn kruidengeneeskunde de beste is. hun ex-geliefden terugkrijgen, misbruikrelaties stoppen, succes vinden, geluk aantrekken, zielsverwanten vinden en meer. Neem vandaag nog contact op met hem en laat hem je de wonderen en verbazing van zijn Love Spell-systeem tonen. Hij levert de beste resultaten op het gebied van echte spreuken. Stuur een e-mail naar Dr.Amiso op herbalisthome01@gmail.com