Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 29 oktober 2018

AdventZo langzaam aan gaan we toch echt naar de koude wintermaanden toe, en is onze mooie zomer toch echt voorbij. En hoewel ik niet wil zal ik er toch aan moeten geloven dat we richting de kerst gaan.


En als we dan toch moeten gaan aftellen naar de kerst waarom dan niet met een advent kalender !


Ik zag bij de leuke lijn Christmas stories van Mintay dat je de dagen van december kon uitknippen. Dit heeft me aan het denken gezet.
En zo bedacht ik dat ik daar een advent kalender van kon gaan maken.


Ik ben van 2 grote vellen chipboard een kaft gemaakt, en daarin 25 mini luciferdoosjes geplakt.
Deze heb ik geplakt met Mintay papier en daarna de dagen erop geplakt.
In de doosjes zou je kleine chocolaatjes of iets kunnen doen.Aangezien er veel leuks bij zit om uit te knippen vond ik het leuk om in het midden iets te maken.
Ik heb mos opgeplakt en vanuit daar alles van de lijn geplakt.En aan de andere kant ook. Ik heb overal een beetje structuurpasta opgedaan, zodat het lijkt of overal een randje sneeuw op ligt.Tot slot heb ik er een streng met lampjes ingehangen zodat we toch iets meer licht hebben op deze donkere koude avonden!


Paperpad Mintay - Christmas Stories 30,5 x 30,5 cm - MT-CHS-07  Scrappapier Mintay - Christmas Stories - MT-CHS-09  Scrappapier Mintay - Christmas Stories - MT-CHS-05  Scrappapier Mintay - Christmas Stories - MT-CHS-04 Chipboard Medium Weight - Neutral - 30,5 x 30,5 cm  

Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml  Organzalint - Ruban Gaze 10mm - Lilas 

3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtige adventskalender! Groetjes Betha

Jolanda Etman zei

Wauw wat mooi.

Diny zei

Wow.....wat SUPER GAAF gedaan!
Groetjes Diny