Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 30 oktober 2018

Ticketmal – Studio Light blok Winter Feelings


Wat zijn ze toch leuk die stansblokken van Studio Ligth. Er zijn zo veel verschillende zodat er voor iedereen wel een (of meerdere :-) naar smaak tussen zit. In de stansblokken van t zitten 12 gestanste vellen om 6 complete kaarten te maken. Maar het leuke is, je kunt er natuurlijk ook je eigen vorm kaarten mee maken! 


Ik heb een vierkante kaart uit het blok Winter Feelings gebruikt om deze Ticketmal kaart (Studio Light - Die - Essentials – STENCILSL98) te maken met een schudvenster!  



Uit een scrapvel uit het Paperpad Studio Light - Ultimate Paperpad - Woodland Winter nr.91 heb ik een venster gesneden met daarachter een vel mica. Dit is het raampje van het schudgedeelte gemaakt met foamtape. 




Omdat ik het leuk vond om er een dubbele kaart van te maken heb ik de Ticketmal nogmaals uitgesneden uit zwart en 2x de binnenzijde uit het hetzelfde paperpad. 


Hierop de ‘Nellie Snellen - Clear stamp Dutch texts - Gelukkig nieuwjaar, Prettige kerstdagen’ gestempeld. 



De tickets heb ik samengebonden met een lintje en een strik gemaakt met lint en koord. 




Aan de linkerkant nog wat versieringen aangebracht met een paar de vele extra plaatjes uit het stansblok en een bedeltje. 



Bedankt voor het kijken en hopelijk heb ik je weer op een idee gebracht van de mogelijkheden met de stansblokken!



Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

 Studio Light - Embossing Die Cut Stencil - Essentials nr.98 Studio Light - Stansblok A5 with Foil - Winter Feelings nr.17 Studio Light - Ultimate Paperpad - Woodland Winter nr.91  Cardstock Basic Paper - 30,5 x 30,5 cm - 2007 zwart Nellie Snellen - Clear stamp Dutch texts - Gelukkig nieuwjaar, Prettige kerstdagen Joy! Crafts - Transparante sheets A4 (mica)       Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Joy! Crafts - Ultrafine tip applicator Hobbyjournaal - Foam tape - 2mm Hobbyjournaal - Foam tape - 0.5mm