Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 13 januari 2019

AB studio // flower stamps


AB studio heeft echt super toffe bloemen stempels, ontworpen door Aga zelf en door li.la.o . Met deze bloemen kun je prachtige boeketjes maken, zoals je al wel kunt zien op de Instagram van Li.La.o en dat was precies wat ik voor deze keer maakte. Een prachtig kleurrijk boeketje in mijn Let Sketch Started journal. Ik gebruikte de stempels met de volgende ID-nummers: ID-166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 177 .

Voor deze keer gebruikte ik een lichte inkt zodat ik later zelf kan bepalen hoe en welke lijnen ik waar wil hebben staan. Ik vulde de bloemen met watercolor en liet de kleuren nat-in-nat in elkaar overlopen voor mooie overgangen. Een mooie groene kleur voor de stelen en de bladeren, en je bloemen zijn klaar om te drogen en afgewerkt te worden.

Nadat ze droog zijn zet ik met een dunne fineliner de lijnen weer op papier. Dit doe ik met losse lijnen en probeer hier vooral de controle los te laten, juist het imperfecte maken de bloemen zo tof!

Ik spetter nog wat witte details over de bloemen en besluit dat ze klaar zijn om uitgeknipt te worden. Na het knippen verwerk ik de bloemen tot een boeket. Hier kan ik echt wel wat tijd in kwijt, schuiven met bloemen en takjes tot het perfecte boeket. 

Ik plak alles vast met tacky glue en voeg nog wat details aan de pagina toe om deze af te maken. 


  
Ik hoop jullie hier mee weer te inspireren en aan te moedigen om zelf heerlijk aan de slag te gaan. 💙Gebruikte materialen:

Strathmore - Visual Journal Mixed Media Vellum - 5.5  Finnabair - Art Basics - Brush Set 7/Pkg Jane Davenport- Watercolor - Petite palette - Neutrals Derwent - Inktense - Paint Pan Travel Set 12 kleuren Posca Verfmarker - Extra Fijne Gekalibreerde Punt 0.7 mm - Wit Sakura - Zentangle Tool set Afbeeldingsresultaat voor beige kant PRE-ORDER 1 - We R Memory Keepers - Label it - Label Maker Mint

4 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

hellendegraaf@gmail.com zei

Super mooi

Judith zei

Onwijs gaaf met die bloemenpracht.
Groetjes van Judith

sanpiseth40 zei

Thank you for the good and very helpful information. It is very interesting. I love all the things you share and see your beautiful creation. Thank you for sharing with everyone.
ดูหนังออนไลน์