Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 27 januari 2019

TandiArt // create magic
Al een tijdje ben ik verliefd op het toffe artwork van TandiArt. Af en toe verkoopt ze via Instagram haar werk, en in oktober heb ik eindelijk 1 van haar toffe sterren gekocht. Haar artwork heeft iets whimsicals, een beetje een dromerige fantasie-achtige stijl. Heerlijk om je in te verliezen en door te laten inspireren.

Met haar toffe stempels en haar nieuwe collage papier maakte ik deze toffe wrapped journal. Ik maakte de ondergrond van 800 grams watercolor papier. Met modeling paste, één van de toffe stencils van TandiArt (ID-99) en crackle paste maak ik de eerste lagen.

Tijdens het drogen ga ik verder met de toffe stempels, ik gebruik ID-24 en het konijntje van ID-41, vul ze met watercolor, werk ze af met fineliner en witte acrylmarker en knip ze uit. Ook knip ik wat toffe elementjes uit het scrappapier van TandiArt.


  

Met watercolor maak ik een toffe achtergrond sfeer waar de toffe TandiArt-elementjes mooi op uit komen. Ik leg alles op zn plek en plak het vast met tacky glue. Als laatste accentueer ik met een witte acrylmarker wat toffe details op het journal.

Hieronder vinden jullie nog een tof timelapse filmpje van hoe ik dit journal maakte. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren en heb kunnen aanmoedigen om zelf aan de slag te gaan. 💙


Zou je zelf aan de slag willen gaan en zo'n tof wrapped journal willen maken, maar heb je de materialen niet? Op 7 juli 2019 geef ik een workshop ‘watercolor journal’ bij HobbyVision. Hier neem ik je live stap-voor-stap mee hoe je zo'n tof journal maakt en leer ik je de basis technieken van watercolor. Zie ik je daar?

Workshop - Watercolor Journal met Ilse Kleijer - Zaterdag 6 juliGebruikte materialen:


Afbeeldingsresultaat voor sizzix wrapped journal die  Dutch Doobadoo - Structure Paste Smooth - 250ml DecoArt - Mixed Media Crackle - Crackle Paste White Finnabair - Art Basics - Brush Set 7/Pkg Jane Davenport- Watercolor - Petite palette - Neutrals Derwent - Inktense - Paint Pan Travel Set 12 kleuren   AB Studio - Elements for Cutting - Tandi Art Magic no 2 Afbeeldingsresultaat voor beige kant Posca Verfmarker - Extra Fijne Gekalibreerde Punt 0.7 mm - Wit Sakura - Zentangle Tool set 


3 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Peninia / Gosia zei

Absolutely gorgeous!! Beautiful :)
Hugs-Peninia Art ♥

hellendegraaf@gmail.com zei

Heel erg gaaf gedaan