Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 25 maart 2019

Hart Birdsong

Hallo allemaal


Deze keer laat ik jullie een hart zien wat ik versierd heb met het mooi papier van Mintay Birdsong.
Ik ben begonnen met een groot hart te tekenen op grijskarton en dat uitgesneden. Met een restant designpapier heb ik het beplakt en met witte gesso een ondergrond gemaakt. Met een mask stencil en Light Paste heb ik er vlinders op aangebracht.Daarna heb ik met de Lindy's Starbust Sprays Sassy Sapphire en Clam Bake Beige de achtergrond op kleur gebracht. Omdat het nog een beetje te kaal was heb ik met zwarte Archival inkt wat afdrukjes gemaakt van vlinders en een soort script. Over het midden heb ik een gedeelte van het designpapier geplakt, de kanten heb ik gescheurd en bewerkt met gesso.Van het grote vel van Mintay had ik al allerlei plaatjes uitgeknipt. Allerlei bloempjes, kantjes en lintjes er bij gezocht wat er leuk bij is.Aan de rechterkant heb ik een grijs stuk kant geplakt en daarna ben ik onder in de punt begonnen met opbouwen van al die plaatjes. Als eerste heb ik een taartrondje geplakt en links bovenaan de takjeskrans met vogel.Toen heb ik eerst de uitgeknipte bloemen met foamtape opgeplakt en daar her en der sisal tussengestoken. Rechtsboven heb ik de vlinders geplakt.Met de lijmpistool zijn de 3d bloemen en takjes met besjes opgeplakt. Als laatste een mooi lint in het midden vastgemaakt en daarop een grote strik met een leuke sierknop. Dit is het uiteindelijk geworden. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Tot de volgende keer.
Alle gebruikte materialen zijn te koop bij www.hobbyvision.nl. Als je hieronder op de afbeelding klikt kom je gelijk in de webwinkel. Grijskarton / Chipboard - 30,5x30,5cm - 2mm dik - 5 stuks  Dutch Doobadoo - Dutch Mask Art - A6 Butterfly  Dutch Doobadoo - Gesso White 250 ml  Paperpad Mintay - Birdsong 30,5 x 30,5 cm - MT-BIR-07  Finnabair - Art Basics - Light Paste Opaque White  Lindys Stamp Gang - Starburst - Clam Bake Beige  Lindys Stamp Gang - Starburst - Sassy Sapphire   Ranger - Archival inkt - Jet Black  Joy! Crafts - Foam tape 1,5mm   Lijmpistool - Glue gun (on/off switch & ind.) 20w, stick 7 MM  Sisal - 10 gram - Neutral

4 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig hart! Groetjes Betha

Marjeta zei

WOW! This is fabulous. Love all the details.

hellendegraaf@gmail.com zei

Super hart.mooie kleuren

Dora zei

Schitterend