Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 11 maart 2019

Planner // better an oops


"Better an oops than a what if" 


 Durven durft niet iedereen, maar dit zat in mijn hoofd en dus dacht ik, dat gaan we doen. Als ik het niet durf dan weet ik ook niet of het echt wel fantastisch gaat zijn. En ja wat ‘verknoei’ ik eigenlijk? €20 en wat dan? Nou dan koop een nieuwe en stop ik de inhoud daarin. Dus ik trok de stoute schoenen aan en maakte bovenop die ontzettend toffe Espresso planner een eigen creatie! En jeetje wat is dit goed gelukt, wat ben ik blij dat ik heb leren durven. 

 Wat durfde ik dan precies? Ik heb mijn espresso planner van Elizabeth Craft Design gepimpt en helemaal a la IKmetliefde gemaakt. Ik heb in mijn zwangerschapsverlof ontzettend veel elementjes uit de papier van AB studio geknipt en deze kon ik nu mooi gebruiken voor de voorkant. Ook gebruikte ik 1 van mijn nieuw ontworpen stempels voor AB studio. 

Na het schilderen voegde ik een bril toe, want ik heb natuurlijk een bril ;) met een lijmpistool plakte ik alle elementjes goed vast op de espresso planner en met een witte acrylmarker (Molotow of Posca) schreef ik mijn signatuur (IKmetliefde) erop en mijn espresso planner past nu helemaal bij mij.

 

 


 Let wel op dat als je dit ook wilt gaan doen en wilt je elastiek blijven gebruiken dat je daar dan rekening mee houdt qua freubeltjes erop. Zorg dat deze dan naast je elastiek bevestigd.Ik hoop jullie hier mee weer te inspireren en aan te moedigen om zelf heerlijk aan de slag te gaan. 💙
Gebruikte materialen:

Elizabeth Craft Designs - Planner 1 Espresso Joy! Crafts - Corrugated (Ribbel) Cardboard 30.5x30.5 - Fijn Kant - Cotton Neutral Lace - 9mm SL03 Collection Kit - AB Studio - Dreamland  AB Studio - Elements for Cutting - Something Blue AB Studio - Elements for Cutting - Beautiful things AB Studio - Rubber Stamp - ID-101 49 and Market - Blossom Blends - Sea Breeze FabScraps - Zipheads - Black Hemp cord naturel - 0,8mm x 100m Sisal - 10 gram - Neutral Posca Verfmarker - Medium Conische Punt 2.5 mm - Wit

4 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

hellendegraaf@gmail.com zei

Super gedurfd maar wel heel mooi

Marijke zei

Nou dat heb je mooi gedaan! Zo zie je maar je kan altijd meer dan je denkt! En verprutsen kan je niets toch, het is je eigen inbreng dus altijd goed! Groetjes Marijke.

marlonnolthuiscreatief zei

Is inderdaad durven, waarom niet. Is echt heel mooi, gaaf, vul maar in. Echt heel goed gelukt. SUPER!!!!!👍🤗🌻❤