Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 30 maart 2019

Live Stories

Hallo allemaal.

Deze keer wil ik jullie een kaart laten zien die ik gemaakt heb met het mooie papier van Mintay Life Stories. Van de workshop die Mintay bij HobbyVision gaf, heb ik nog genoeg over om een leuke kaart van te maken.

De basisvorm is gemaakt van zwart cardstock en gemat met een vel papier van het paperblock van Mintay.  Toen ben ik begonnen met een mooi plaatje te zoeken voor het midden gedeelte.  Want dit is toch de eye-catcher van de kaart. 

Nadat dit is uitgeknipt ben ik een beetje gaan schuiven met de plaatjes, ik had er nog aardig wat over van de workshop.Alle geknipte elementen heb ik  met distress oxide Vintage Photo een bruin randje gegeven en toen alles in laagjes opgebouwd en met 3d foam en lijm opgeplakt.
De tekst komt uit een boekje van Tim Holtz en het filmstripje aan de rechterkant ook. Ik heb ook een paar bloemetjes met het lijmpistool opgeplakt.Door de gaatjes heb ik breed lint geregen en aan de ene kant gestrikt. Verder zitten er nog kantjes en sisal achter het plaatje. Erg leuk was het om weer met dit papier te werken.Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Als je op de afbeelding hieronder klikt kom je op de juiste plek in de webwinkel.

https://www.hobbyvision.nl/nl/detail/2090139/florence-cardstock-texture-12x12-black.htm Paperpad Mintay - Life Stories 30,5 x 30,5 cm - MT-LIF-07 Tim Holtz - Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book - 4.5"X8.5" - Small Talk Dutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue Lijmpistool (aan/uit schakelaar) - 40w, stick 11 MM   Distress Oxides Ink Pad - Vintage Photo


1 opmerking:

Dora zei

Jaaa, wat een geweldige mooie creatie.