Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 27 januari 2020

Be Yourself

Vandaag laat ik jullie een pagina zien voor mijn planner van Elizabeth Craft Design. Sinds van de week ben ik in het bezit van een prachtige planner. En o wat vind ik het geweldig om er in aan de slag te gaan. Zo leuk om te doen dat je bijna niet kunt stoppen. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met Cadence en Ricepaper.
Ik ben begonnen met een stans van Elizabeth te stanzen. Hiervoor heb ik de stans 1606 gebruikt. Dit is een rechte basispagina. Deze heb ik eerst bewerkt met 2 kleuren Cadence, de kleur 030 en 002. Deze heb ik opgebracht met de silicone brush van Finnabair.
Vervolgens ben ik het Rice paper er op gaan maken. Hier heb ik gekozen voor het ricepaper van Stamperia met de Fairy's. Daarnaast heb ik nog een andere vel gebruikt met blauwe bloemen, die precies erbij past.
Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met de Cadence. Dit is zo super leuk om te doen. Je kan je helemaal uitleven in de kleurtjes. En nu ben ik iemand die van veel kleurtjes houd, dus dit is echt zo geweldig om te doen.

Eerst heb ik verschillende kleuren blauw aangebracht met een tamponeer kwast. Tussendoor even drogen met de heattool, zodat de kleuren niet door elkaar gaan mengen. Nadat de blauwe kleuren erop zitten en ik verder gegaan met wat wit en mold green.


Om het geheel af te maken heb ik nog wat beton en mos effect aangebracht. De betoneffect kan je met een mask erg mooi opbrengen en daarna wat mos toevoegen. Daarna heb ik nog wat stempels aangebracht en details met een posca pen. De stempel komt uit de Mindful collectie van Jenine. Als afwerking nog een donker randje langs de pagina om de rest van de kleurtjes nog meer uit te laten komen.
De rondjes van de pagina kan je verstevigen met extra rondjes. Dit kan met verschillende mallen, maar er is ook een pons voor. Op deze heb ik voor een mal gekozen. De losse rondjes, kan je een leuk effect geven door ze nog extra met embossingpoeder te bewerken.

Als laatste afwerking heb ik een tekst gebruikt uit een stickerboekje, ook uit de Mindful collectie van Jenine.

Cadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Puur witCadence - Hybride acrylverf (semi mat) - PoederrozeCadence - Hybride acrylverf (semi mat) - DonkerblauwCadence - Hybride acrylverf (semi mat) - KoningsblauwCadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Mild blauwCadence - Vintage Legend Gesso - Schimmel Groen
Cadence - Vintage Legend Gesso - WitElizabeth Craft Designs - Planner 6 - Red RoseElizabeth Craft Designs - Planner Essential Dies 4Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek A6Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Clearstamp A6 - 02Cadence - Beton Effect - GrijsCadence - Mos Effect - DonkergroenStamperia - Rice Paper A4 - Tatiana's Fairy Faces in SpheresRice Paper A4 - ITD Collection - ITD-R1630Mod Podge - Matte FinishFlorence - Aquarelpapier Smooth 200g - A4 - (x12)