Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 23 november 2023

December

 Hallo allemaal,

Leuk dat je dit blogbericht gaat lezen en deze keer wil ik je graag inspireren met een kerstkaart.


In de Facebook groep van Create it with HobbyVision loopt de 12 months of Christmas. Elke maand is er een thema en voor de maand oktober is het de bedoeling om het woord 'December' op je creatie te verwerken.

De poinsettia stempel uit de Vintage Christmas collectie van Jenine's Mindful Art vind ik een hele mooie stempel. Deze heb ik met Versafine Claire en dan de kleur Nocturne op 200 grams aquarelpapier van Florence gestempeld. 
De poinsettia heb ik ingekleurd met de Studio Light Markers en vervolgens heb ik deze uitgeknipt.

Vervolgens heb ik, geïnspireerd door de live van Jenine, ook op het 200 grams aquarelpapier gewerkt met de Layered Mask Circle Pattern van Studio Light en ik heb ook de stempel Vintage Winter Elements uit de Vintage Christmas collectie van JMA.

Ik heb de cirkels aangebracht met Distress Oxide Vintage Photo. Met dezelfde kleur heb ik ook nog wat details aangebracht met de mask stencils uit de Vintage Christmas collectie van JMA. 
De takjes heb ik gestempeld met Versafine Claire en dan de kleur Rain Forest. De script is met de Versafine Claire en dan de kleur Nocturne gestempeld, maar voordat ik dat op de kaart deed, heb ik eerst een keer op een klad papiertje gestempeld. Dat maakt dat het niet heel nadrukkelijk aanwezig is op de creatie. 


In het midden heb ik wat sisal geplakt en ik heb ook wat kerstpostzegels van 49And Market gebruikt waar de tekst December op staat. Dat was tenslotte de opdracht voor de maand oktober.



De bloemen heb ik vervolgens in het midden op de sisal geplakt. In de hartjes van de bloemen heb ik mini prills gebruikt.
Om de kaart af te werken heb ik nog wat Washi Stickers gebruikt van 49And Market.





Ik hoop jullie geïnspireerd te hebben met mijn uitwerking voor de maand oktober van de 12 Months Of Christmas. Alle producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op onderstaande afbeeldingen te klikken. 

Heel graag tot een volgende keer!