Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 7 november 2023

Vintage Christmas Atc kaartjes

Hoi allemaal.

Vandaag wil ik jullie mijn atc kaartjes laten zien die ik gemaakt hebt voor de ruilactie in de groep van Jenine`s Mindful. Ik heb de kaartjes gemaakt met de nieuwste lijn, de Vintage Christmas.



De basis van deze kaartjes heb ik gemaakt met de mooi stans uit de JMA Romantic Moments collectie. Daar zit ook de stans om de hoekpocket te maken. 

De onderste laag is uitgestanst van kraft, de tweede laag is een effe tint uit de mooie papierblok van de vintage lijn, net zo als het designe papier op de bovenste laag.

Na dat ik alles had gestanst heb ik ze eerst bewerkt met vintage photo inkt en daarna met witte gesso een sneeuw effect op de kaartjes gemaakt.


Kaartje 1

Voor het label in deze pocket heb ik een labeltje gestanst. Daar op de sneeuwbal, een afbeelding uit het papierblok van de Vintage Christmas lijn. Gecombineerd met een postzegel, sterretjes, plakpareltjes, lint en bedeltjes. 

Op de pocket heb ik een stukje photostrip samen met kaasdoek, een bedeltje bloementjes en sterretjes geplakt. Als afwerking daar een klein beetje witte gesso op als een sneeuw effect.


Kaartje 2

In de pocket zit een kaartje uit het designe blok wat ik gecombineerd hebt ribbelkarton, photostrip, touw, plakparels, postzegel en een klein paperclipje een echte favoriet van mij.

Op de pocket zit nog een favoriete van mij, de postzegel. Samen met een klein stukje kaasdoek, een bedeltje en bloementjes.

 Kaartje 3 

Dit kaartje is een echte vintage Christmas. De afbeelding in combinatie met een stukje lint en een stukje tekst uit een oud boek zorgt voor een samen hangend geheel. 

Op de pocket heb ik een oud bingo fiche geplakt met een stukje jute band, bloementjes en kerstboom.
 

Ik hoop dat ik jullie heb geinspireert om met de atc kaartjes aan de slag te gaan, want van zo`n klein kaartje is heel wat leuks te maken.

Met creatieve groetjes Elske


Deze materialen heb ik gebruikt:

 








 













Geen opmerkingen: