Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

woensdag 5 september 2018

DIY pakket - Pop Up Bloemkaart

Jullie hadden nog een aantal foto’s tegoed van mijn DIY pakket - Pop Up Bloemkaart die ik gemaakt heb met het Craft-O-Clock Lavender Hills.


In het paperpad zitten naast het mooie papier ook hele leuke plaatjes om uit te knippen en erbij te gebruiken. Zo heb je altijd passende embellishments bij je papier.En daarmee kun je je heerlijk uitleven want je hebt 8 zijden om te versieren!Je kunt het DIY pakket in twee verschillende varianten bestellen. Behalve het Lavender Hills papier waar ik hem mee gemaakt heb kun je de kaart ook in kerstsfeer maken met het DIY pakket - Pop Up Bloemkaart - My Christmas Wish.


In onderstaand Facebook live filmpje laat Jenine niet alleen het mooie papier van Craft-O-clock zien, maar ook de basis van de kaart die zij gemaakt heeft met het Christmas Wish papier en de gave Arrow Sentiments Stansmallen die je erbij krijgt!


Dit zit er in de DIY pakketten:
3x cardstock wit A4
1x organzalint
1x Paperpad Craft-O-Clock Lavender Hills of Christmas Wish
1x Paper Die-Cut sheet Craft-O-Clock Lavender Hills of Christmas Wish
1x Stansmal Marianne Design - Arrow Sentiments COL1458

Bij aankoop van dit DIY pakket krijg je het patroon van de Pop Up Bloemkaart gratis meegezonden per email. Dit is een uitgebreide handleiding met foto’s (PDF bestand), een .studio bestand en een .svg bestand voor mensen die met een Cameo of de Scan `n Cut werken.

Het DIY pakket met Lavender Hills papier vind je hier:

En hier het DIY pakket met het Christmas Wish papier:

Bedankt voor het kijken en ik hoop dat jullie net zo veel plezier hebben met het maken als ik had!