Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 10 september 2018

Mag ik jullie voorstellen....AB Studio




Hebben jullie het al gehoord? 
Op Facebook heeft iedereen het er al over.
Je kunt namelijk binnenkort het prachtige AB Studio bij HobbyVision kopen!
Dit is een vrij nieuw merk met de meest prachtige papier collecties, stencils en stempels.

Om jullie alvast een beetje te laten zien wat je kunt verwachten heb ik een tag gemaakt met het papier uit de 'Be Gentle' serie en een mooi stencil.


Wat ik zo leuk vind aan dit mooie merk zijn de knipbladen. Er zijn een hoop vellen verkrijgbaar met de mooiste elementen. Ik maak nog nauwelijks echt kaarten, maar met dit papier ben ik zelfs weer begonnen. En ook met tags of in combinatie met mixed media technieken zoals collage of art journaling, is dit merk echt prachtig.
Lekker stug papier waarop je ook met 'natte' technieken prima kunt werken. 



Het meeste materiaal is van AB Studio maar ik gebruikte ook nog Nuvo Drops (Caramel Cream) en Lindy's Embossing Poeder (Café au Lait, Pop Rock Purple) op deze tag.

Bekijk hier ook vast een voorproefje van de nieuwste collectie 'Dreamland' 


Leuk dat je langskwam en houd de Facebook Pagina in de gaten om er als eerste bij te zijn zodra dit mooie merk beschikbaar komt!



2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Anoniem zei

Wij zijn een erkende geldschieter die in 2000 is opgericht. We bedienen meer dan 60 landen met meer dan 200.000 agentschappen over de hele wereld. Solliciteer voor zakelijke of persoonlijke leningen, schuldconsolidatie, woningkrediet, hypotheeklening, projectlening, voor meer informatie Bezoek ons vandaag nog! E-mail: lendingcashhelpdesk@gmail.com
whatsapp : +91 9108256518