Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 23 september 2018

Verjaardags-Schudkaart

Hallo allemaal,



In het Studio Light - Stansblok A4 - nr 64 Handlettering zat deze hele leuke kaartvorm. Omdat het bedoeld is voor een klein meisje is dat ideaal die afgeronde hoeken.
Met het binnenste deel van de  Noor! Design - Blauwe mal - 6punt stencil mal heb ik er twee openingen in gemaakt voor een schudvenster. Achter de eerste opening zit een leuke foto van het dametje in kwestie en in het tweede venster zit de tekst met haar naam en leeftijd die ik met de computer gemaakt heb.

De schudvensters heb ik gemaakt met de fuse en de We R Memory Keepers - Fuse - Waterfall Sleeves met daarin wat leuke bijpassende kleurtjes schudmateriaal (pailletjes en kraaltjes).


HobbyVision heeft heel veel leuk schudmateriaal. Die vind je hier:

Ik heb op roze cardstock dezelfde kaartvorm getekend en uitgeknipt en op de achterkant geplakt. Nog een nestel erin met een lintje en je kaart is klaar!

Bedankt voor het kijken!


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl. Indien je op het plaatje klikt kom je gelijk op de juiste pagina in de webwinkel.

Studio Light - Stansblok A4 - nr 64 HandletteringCardstock Basic Paper - 30,5 x 30,5 cm - 2078 lichtrose Noor! Design - Blauwe mal - 6punt stencil  We R Memory Keepers - Photo Sleeve FUSE (EU Version) We R Memory Keepers - Fuse - Waterfall Sleeves - 20/Pkg - 4Vaessen Creative - Papiersnijder + riller - 30,5x15,2cm - 12x6 Dutch Doobadoo - Dutch Hobby GlueUltrafine tip - Glue applicator (2 stuks)

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super leuk! Groetjes BEtha

JanniedenButter zei

Wat een super leuke kaart Jolanda!!!!
Ziet er heel gezellig uit!
Groetjes Jannie