Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 9 november 2023

Herfst

 Hallo allemaal,

De bladeren aan de bomen beginnen al mooi te verkleuren en die kleurencombinaties zijn mooie inspiratiebronnen voor onze herfstkaarten. Ik heb er 2 gemaakt, een duo die erg op elkaar lijkt, maar toch net ietsje anders. Ik heb het touwframe gebruikt uit een zomerse Marianne Design collectie, maar ik vind hem ook goed passen bij andere kaarten. In het midden van het frame heb ik een bladerencirkel gemaakt met daarop nog 2 rondjes en een diertje. Ik heb gekozen voor Marianne Design diertjes, maar een Craftlab of ECD beestje kan natuurlijk ook goed. In de ene hoek een heb ik een tekst onder het touw geplakt en schuin er tegenover nog een paar zonnebloemen. Eenvoudige kaartjes om te maken, maar wel erg leuk!


Het basisrondje heb ik op de hamster geplakt en gestanst: zo vormt de hamster een geheel met het rondje eronder en past het perfect!


Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.

1 opmerking: