Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 6 november 2023

Kerst met Craft Emotions

 Hallo allemaal,

Onlangs heeft Craft Emotions een leuke kerststempels en stencils uitgebracht. In dit blog bericht wil ik jullie wat inspiratie geven wat je er zoal mee kunt maken.

Het wordt deze keer dus een flinke dosis inspiratie met veel foto's.


Ik heb de stempels met verschillende kleur mediums ingekleurd en de kaarten ook met verschillende materialen gemaakt.

Voor de eerste 2 kaarten heb ik de stempels gestempeld met Versafine Claire de kleur Nocturne op kraft papier.
Deze stempel is ingekleurd met de Derwent Lightfast potloden. 



Je kunt de stempels ook heel leuk combineren met andere producten. Zo heb ik bij deze kaartjes de Die-Cut Paper Sheets van Studio Light gebruikt.
Op deze foto heb ik de papersheet helemaal voorzien van Versamark en daarna met de Izink Embossingpoeder bewerkt.
De bloem is ingekleurd met Derwent Inktense potloden en de tekstjes zijn met witte embossingpoeder bewerkt. 


Voor de achtergrond van de volgende kaart heb ik ook de Die-Cut Papersheet van Studio Light gebruikt om een leuk patroon te creëren. De bloemen zijn weer gekleurd met Derwent Inktense potloden. De tekst is met de embossingpoeder van Izink gedaan en tot slot heb ik wat rode plakparels gebruikt om de kaart af te maken.


In deze serie stempels zitten ook hele leuke Nederlandse tekst stempels. Deze heb ik met de Tulip Red en de Nocturne van Versafine Clair her en der gestempeld op wit cardstock. De bloemen toef is gekleurd met de Studio Light Markers uit de JMA collectie. In het hart van de bloemen heb ik de Contour Liner White van Stamperia gebruikt. Deze heeft echter wel de kleur van de bloem opgenomen, omdat de Studio Light Markers op waterbasis zijn. 
Het witte cardstock heb ik vervolgens op zwart cardstock geplakt en zo heb je weer een leuke, simpele kaart. 


De collectie bestaat niet alleen uit stempels, maar er zijn ook hele leuke stencils. Voor de volgende kaart heb ik het Duo Colour stencil gebruikt. 
Met de kleur Rustic Wilderness van de Distress Oxide heb ik eerst de grotere blaadjes op een A6 vel 200 grams Aquarelpapier gedaan. 
Vervolgens heb ik de kleinere takjes met de kleur Lumberjack Plaid van de Distress Ink aangebracht. De bloementoef is ook hier gekleurd met de Studio Light Markers uit de JMA collectie. En in dit geval heb ik de tekst ook met de Distress Ink gestempeld. Uit het paperpad Christmas Cottage van Studio Light heb ik nog een matlaagje gemaakt en het geheel weer op zwart cardstock geplakt. 



Voor het laatste inspiratievoorbeeld wat ik jullie wil laten zien, heb ik een ander stencil gebruikt met sterretjes. Hiervoor heb ik de Winter Sparkle Glitter Paste van Sara Signature gebruikt op zwart cardstock. Daarop heb ik een bloementoef gemaakt die ook hier met de Studio Light Markers uit de JMA collectie is gekleurd.
In het hart van de bloemen heb ik de Contour Liner White van Stamperia gebruikt. Deze heeft echter wel de kleur van de bloem opgenomen, omdat de Studio Light Markers op waterbasis zijn.
Voor de finishing touch heb ik de bladeren, de takjes, de besjes en de kerstballen nog voorzien van een beetje glitter met de Wink of Stella. 
Deze keer koos ik voor een stukje wit cardstock als matlaagje en ook deze kaart is op zwart cardstock geplakt. 


Ik hoop jullie met deze voorbeelden geïnspireerd te hebben en ook lekker aan de slag te gaan met deze stempels en stencils. 
Alle producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de afbeeldingen hieronder te klikken. 

Tot de volgende keer!











1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi allemaal! Groetjes Betha