Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 5 november 2023

Kaartje met stempel van Carla Creaties, mouse 1

 Kaartje met stempel van Carla Creaties,

mouse 1.


Hoi allemaal!

Wat een super leuke stempelset weer van Carla Creaties. Wie kan deze muisjes nu weerstaan?


Voor de basis een basiskaart van 15 x15 cm genomen. De mat laag is van het designpapier van Craftlab deze is uitgestanst met de mal van Craftlab Shaker square.



Met de mal van Dutch Doobadoo heb ik de mat laag in wit cardstock uitgetekend daarna de tweede laag met designpapier uitgetekend en uitgeknipt. Het designpapier is deze van Craftlab terug.


Als je je basis kaart ook afgeronde hoekjes wil geven die gelijk zijn aan het design papier kun je de pons van Vaessen creatieve gebruiken, de 7 mm komt overeen met het designpapier dat is uit gestanst. 


De muisje kleur ik allemaal tegelijkertijd meestal stempel ik ze op Perfect coloring papier. Maar dan stempel je te dicht of te ver daarmee had ik een circelstans genomen en ze erin gestempeld. Ik had toen nog geen idee wat ik wilde gaan doen maar zo ben ik zeker dat er genoeg plaats is.
Voor het inkleuren heb ik Copic markers gebruikt dit zijn de kleuren:
Oortjes: E00-E02
Neusje: R20
Oogjes: C2-C1-C0-B000 en blender
Tong: R22-R20
Grijs gedeelte: C9-7-5-4-3-2-1
Mutsje: BG45-11-10
Je kan ze natuurlijk inkleuren met de producten die jij leuk vind.


Om alles op te kleven gebruik ik meestal een foam tape je kan de hoogte natuurlijk zelf kiezen ik gebruik meestal 1 mm zodat je hoogte krijg maar nog makkelijk in een envelop kan.


Voor de afwerking heb ik een klein pomponnetje gebruikt uit mijn eigen voorraad, de rand van de muts heb ik met sneeuw en glitter gedaan de oogjes met 3D glossy effect. De tekst komt van de stempelset van Carla Creaties.



En zo hebben we weer een vrolijk kerstkaartje erbij!
Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben opgedaan om met 1 of meerdere stempelsets van Carla Creaties aan de slag te gaan. Ze zijn super leuk om in te kleuren!
Veel knutselplezier!

Heb je interesse in een artikel klik op het fotootje.




Studio Light - Friendz - Creative Craftlab Oktober - Paper Set - Happy Hohoho Studio Light - Essentials - Creative Craftlab -  Cutting Die - Square ShakerCraftEmotions - Clearstamps A6 - Carla Creaties -  Mouse 1 ChristmasCraftEmotions - Clearstamps A6 - Carla Creaties - Tekst Kerstmis - Nieuwjaar 



Dutch Doobadoo - Card Art - Xmas A5 Copic Papier - Perfect Colouring Paper - A4 (50 vel)Memento inktkussen - Tuxedo BlackCrafter’s Companion - White Multi-Purpose Stamp Cardstock - A4 / 60 velStudio Light - Essentials - 3D Glossy EffectViva - 3D Schnee witElizabeth Craft Design - Silk Microfine Glitter - Cool Diamond 641

1 opmerking:

Ela zei

Inderdaad, superleuk deze Kerstmuisjes! Mooi gecombineerd met het papier. Groetjes Ela