Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 10 november 2023

Warme Kerstwensen

 Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer voorzien van inspiratie. Omdat we allemaal vast alweer bezig zijn met kerstkaarten maken vond ik dat wel een idee om daar een voorbeeld mee te maken. De uitgewerkte vierkante stans springt er extra mooi uit als je er een donker gekleurd papier onder gebruikt. Op de hoekjes toefjes gemaakt met takjes en sterren die ik uit goudpapier heb gestanst. Op de takjes heb ik strassteentjes geplakt. Als laatste met gezellige lantaarntjes met goudpapier erachter en een banner met kerstwensen afgemaakt.


 
Als je de lantaarn eerst uit zwart of zilver bijvoorbeeld stanst en vervolgens goud erachter stanst, lijkt het alsof er echt een lamp of kaars in brand.
 
Ik hoop dat ik je weer inspiratie heb kunnen geven met deze kaart.
 
Creatieve groetjes,
Ellie

 
De gebruikte materialen vind je hieronder: klik op het plaatje en je komt op de juiste pagina in de webshop terecht.  
 
    Marianne Design - Clearstamp - Kerst Teksten  Marianne Design - Creatable - Christmas Green   Marianne Design - Creatable - Winter lantaarn Marianne Design - Craftable - Touw vierkantMarianne Design - Knipvellen Hetty's Snoesjes - Sneeuwpret Marianne Design -  Paperpad A4 - Winter Hygge
Marianne Design - Metallic Paper A4 - GoldMarianne Design - Rhine stones - Gold