Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 18 november 2023

Poinsettia

 Hallo allemaal,

Nu de dagen weer korter worden, de klok weer teruggezet is en het steeds meer echt herfst wordt buiten, komt Kerst ook steeds dichterbij. Vanaf november mogen de decemberzegels al gebruikt worden en zelf verstuur ik in november de eerste kaarten al, zodat ze niet in de decemberdrukte of 'verdwijnen' of te laat aankomen. Naast traditionele kaarten vind ik het ook erg leuk als een kaart net even anders is. Deze Kerstkaart heeft geen traditionele kleuren, maar wel een traditionele bloem in het middelpunt. Het is ook mijn voorbeeld voor de lopende challenge 'alles mag'. Doe je al mee? De Kerstroos is vrij groot, maar erg mooi uitgewerkt met de nerven. Ik heb hem op een achtergrond van Marianne Design geplakt en daarover nog een stukje designpapier met snow flake enamel dots. Om het wat speelser te maken heb ik het randje gescheurd. De tekst 'Prettige Feestdagen' is een hele mooie uitgewerkte tekstmal met een matlaag en voor veel verschillende stijlen te gebruiken.


Kijk eens hoe gaaf die nerven in het crêpepapier! Je kunt het crêpepapier dus ook gebruiken om uit te stansen met mallen.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Mooi! Groetjes Betha

Nomini zei

Bedankt voor het delen van uw expertise en het zo toegankelijk maken van het onderwerp.