Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 16 november 2023

Atc coins herfst challenge.

Hoi Allemaal,

Vandaag wil ik jullie mijn coins laten zien, deze hadden jullie nog te goed van mij. Alle 5 de coins     hebben een eigen herfst thema: pompoenen, bladeren, zonnebloemen, paddenstoelen en eikeltjes. Ik heb op alle coins de kleine mensjes van Tim Holth gebruikt, zo vormt alles weer één geheel.

Thema 1: Pompoenen.

Deze opdracht heb ik gemaakt met het papier van Prima Marketing Autumn Sunset. Als achtergrond heb ik tekst papier gebuikt uit een oud boek. Daarna opgebouwd met ribbelkarton lint touw en postzegels.

Thema 2: Bladeren.

Deze heb ik gemaakt met het papier van Jenine`s Mindful Art Collectie Warm Cozy. Gecombineert met de filmstrip van Tim Holtz, een klein paperclipje, postzegel en jutte band. Alle randjes heb bewerkt met de vintage photo inkt.

Thema 3: Zonnebloemen.

Deze heb ik gemaakt net als coin 2 met het Warm Cozy papier van JMA. In combinatie met de tickets van 49 ans market, een postzegel, knoopje en kaasdoek. Alle randjes heb ik bewerkt met de vintage photo inkt.

Thema 4: Paddenstoelen.

Op deze coins zitten de paddenstoelen van Tim Holtz Idea-ology. Een prachtig setje met de vintage plaatjes in de botanische stijl. Ik heb de paddenstoelen gecombineerd met de tickets van 49 and market, postzegels en de nummer strips van Tim Holtz. Alle randjes heb ik bewerkt met de vintage photo inkt.



Thema 5: Eikeletjes.

De laatste coins zijn gemaakt met het papier van Craft o Clock Autumn Beauty. Daarop een stukje Engelse tekst uit een oud boek, een postzegel, lint, nietj en een klein clipje, een grote favoriet van mij.


Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren. 

Met creatieve groetjes Elske


Mijn gebruikte materialen:

  



  














Geen opmerkingen: