Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 1 november 2023

Shadowbox met lampjes

 Hallo allemaal.

Vandaag is het al weer november, wat gaat de tijd snel.
Extra leuk nu de dagen steeds korter worden iets gezelligs met lampjes er in neer te zetten.


De basis van dit projectje heb ik gemaakt met de shadowbox mal van Studiolight. Ik heb de mal gestanst in de kleur stone van van Card Deco. Een hele mooie kleur die goed te combineren is met de lijn Winter Morning van Craft O' Clock. De randjes van de box heb ik bewerkt met vintage photo inkt.


Ik heb de binnenkant van de box beplakt met design papier. Daarna heb ik een gaatje in de achterkant gemaakt, zodat de lampjes van uit het midden in de box kon plakken. 

De lampjes heb ik vast gezet met stukjes dubbelzijdig tape. Maar voor dat ik de lampjes vast plakte heb ik eerst gekeken waar de lampjes achter moesten komen, zodat ik de lampjes op de goede plek kon vast plakken. Nadat de lampjes vast geplakt waren heb ik met kleine stukjes dubbelzijdig fome tape laagjes gemaakt zodat ik ruimte genoeg had voor de lampjes.


Als eerste laagje heb ik een stukje tekst papier uit een oud Engels boek geplakt, bij elke kringloop voor een prikkie te koop. Daar op een stukje kaasdoek wat ik een beetje bewerkt heb met inkt in de kleur vintage photo. 

Daarna ben ik met de leuke plaatjes die bij de lijn Winter Morning van Craft O' Clock zitten net zo lang gaan schuiven tot ik te vreden was om te gaan plakken. Ik heb de plaatjes met 3d kit geplakt. Dit vindt ik fijn zodat ik altijd nog kan schuiven als ik aan het plakken ben,  en je er makkelijk nog wat achter kan steken van een ticket of een postzegel.

Van alle plaatjes heb ik de randjes bewerkt met de vintage photo inkt. Als laatste nog een paar plakpareltjes toegevoegd voor de mooie afwerking. 

Ik hoop dat ik jullie heb geïnspireerd om met deze mooie lijn of lampjes aan de slag te gaan.

Met creatieve groetjes Elske



Deze materialen heb ik gebruikt: