Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 13 februari 2024

Challenge kaart plaatsen via Ipad.

 Challenge kaart plaatsen als je geen blog hebt via de iPad

- Gebruik op de iPad de app Google Chrome en NIET de Facebook app. De Google Chrome app kun je in de Apple Store gewoon gratis downloaden.

 


- Open op een nieuw tabblad Facebook en ga bijvoorbeeld naar je eigen tijdlijn en scroll naar de foto die je op het blog van HobbyVision wilt plaatsen.

 


- Door het scrollen zie je de tabbladen niet meer. Als je de juiste foto hebt gevonden, dan scroll je een tikje naar beneden, zodat de tabbladen weer zichtbaar zijn en je tikt 1x op de foto.

 - Door 1x op de foto te tikken opent het bericht.  


- Tik vervolgens 2x in de adresbalk bovenin.

Dan opent de adresbalk zich. Tik nu weer 2x op de adres balk en dan verschijnt er een keuzemenu. Kies 'Selecteer alles'.

- Het adres in de adresbalk is nu volledig geselecteerd en automatisch verschijnt er een keuzemenu. Kies hier voor 'Kopieer'.


- Ga nu op een nieuw tabblad naar het blog van HobbyVision (hobbyvisiondt.blogspot.com) of via het logo op de webshop.


- Scroll iets naar beneden totdat je rechts het plaatje ziet staan van Challenge en tik daar 1x op. 

- Dan kom je de pagina van de blogchallenge. Scroll naar beneden totdat je ziet staan 'Cookies Disabled'. Dat staat helemaal onderaan net boven de opmerkingen.

 


- Het is ook mogelijk dat je ziet staan: 'Verify your entry with social media or an InLinkz login'. Je ziet dan ook een symbool van Facebook staan (F) of een symbool van Google (G). Ik ben met Google ingelogd. Kies zelf waarmee je wilt inloggen. Voor het vervolg maakt het verder niet uit.

 

- Tik vervolgens op het blauwe blokje 'Click to continue' (of klik om verder te gaan). Dan opent zich een nieuw tabblad van 'inlinkz'. Je ziet dan mogelijk ook al afbeeldingen staan van mensen die al wat geplaatst hebben.

 


- Scroll nu naar beneden totdat je een blauw blokje met '+Add Link' ziet staan. Tik vervolgens 1x op dit blauwe knopje.




- Dan zie je vervolgens witte vakje verschijnen. Het bovenste vakje is om je link te plakken die we net gekopieerd hebben. Tik 1x in het vakje en er verschijnt een toetsenbord.

Tik nog 1x in het vakje van 'Link' en er verschijnt mogelijk een keuzemenu. Kies hier voor 'Plak'.

 


- In het vakje 'Caption' kan je je eigen naam typen. Dan is zichtbaar wie het geplaatst heeft. Zorg er wel voor dat dit vakje eerst helemaal leeg is en ga dan pas typen.

 


- Tik nu even het toetsenbord weg. En tik op de 2e tab waarop staat 'Upload'.

 


- Ga nu weer even naar het tabblad waar je Facebook open hebt staan. Je komt dan weer bij het bericht uit waar je de fotolink gekopieerd hebt. Tik nu wat langer op de foto totdat het keuzemenu verschijnt. Kies daar voor 'Opslaan in foto's'.

 


- Ga nu weer terug naar het tabblad 'InLinkz' en tik op het plaatje van de 'bergen' met de tekst eronder 'Drop your image or click here' (sleep je plaatje of tik hier). Er verschijnt dan een keuzemenu en kies hier voor 'Fotobiliotheek'.

 


- De fotobibliotheek opent zich. Selecteer hier de foto die je wilt plaatsen op het blog en tik rechtsboven op 'Gereed'. 


 - Je ziet nu je foto staan. Scroll een klein beetje naar beneden en tik op Save. 

 

- Je foto wordt nu met je naam er onder op het blog geplaatst.



Hier onder nog een filmpje met uitleg




Met dank aan Mirjam voor het maken van deze uitleg.

Geen opmerkingen: