Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 9 februari 2024

Vintage cluster

Hoi,

Weer eens een blog van mij! Ik ben er even tussenuit geweest, maar inmiddels weer helemaal op de been. Ondertussen is het een rommeltje bij me thuis want we zijn bezig (ja, ja, eindelijk) met de hobbykamer. Het gaat er echt van komen! Alles zit in dozen, ik kan bijna niks vinden maar toch lukte het om even creatief bezig te zijn.


Ik pakte er diverse spulletjes bij en stanste een aantal leuke items. Ik heb alleen toegang tot de kleine stansmachine van Vaessen momenteel, dus het mocht niet te groot zijn.
Cutting Die Tab 5 with sliders <link>
Heart Overlay <link>
Vaessen mini stansmachine <link>


Ook pakte ik het Vintage Roses DIY Block <link> erbij van Studio Light, altijd handig voor de leuke plaatjes en het mooie papier! Ik heb ook gestanst uit het designpapier in dit blok. 


Het gave mondje van de Heart Overlay set heb ik gestanst en de twee 'lipjes' kleurde ik met embossing glaze, Fired Brick.
Versamark <link>
Embossing Glaze Fired Brick <link>
Heattool <link>



Tijd om er een hele gave stempelset bij te pakken, de nieuwste van de Planner Essentials van Elizabeth Craft Designs: Travels from the Past <link>
Ik stempelde het meisje van deze set op het designpapier van het DIY block via een stempel tool <link> met Versafine inkt <link>


Ik vond het wel leuk om de embossing glaze Fired Brick ook te gebruiken op het meisje. Om de details te kunnen aanstippen met de embossing inkt gebruikte ik het kwastje van Seth Apter <link>


Tot slot gebruikte ik meerdere van de stansen en plaatjes om een cluster te maken, dit is het geworden:



Heerlijk, stansen, stempelen, plakken! 


Bedankt voor het lezen en kijken.
Tot de volgende keer!

Liefs, Reanna

4 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Anoniem zei

Heel mooi Reanne

ionabunny zei

Love this. Awesome stamps and dies and a beautiful result. Hugz

Marjolijn van Elsberg zei

Deze vind ik nou echt zo gaaf!!!