Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 19 februari 2024

Er hangt liefde in de lucht.

 Lieve hobby vrienden,

Vandaag is het weer mijn beurt om jullie te mogen inspireren.


Februari is toch wel de maand van de liefde.
En dit prachtige nieuwe papier van Simpel Stories - Simple Vintage - Love Story.
Met dit prachtige papier heb ik een slimline kaart gemaakt.


De basis heb ik gestanst uit een mooie bijpassende kleur groen. Deze komt uit een wat ouder basis papier blok van Studio Light. Daar op het designe papier uit dit prachte papier blok.
De stansmal die ik gebruikt hebt is er 1 uit de JMA collectie. Van het designe papier heb ik de randjes beinkt met de kleur Vintage Photo van Tim Holtz 


Daar boven heb ik een strook designe papier voor in het midden gesneden. Daar boven op heb ik een mooi stuk kant geniet met mijn kleine niet machientje. Daarna heb ik het er op geplakt met de super fijne lijm van Art Glitter Glue.


 Bij deze lijn is er ook weer genoeg keuze aan mooie aanvullingen die je heel goed kan combineren met het papier. Daar uit komt ook deze mooie afbeelding die ik gebruikt hebt. Natuurlijk heb ik er eerst een stukje kaasdoek onder gedaan. Dat geeft een mooie vintage aanvulling die goed past bij deze lijn. Daarna heb ik de kaart veder opgebouwd met de elementjes en natuurlijk met mijn eigen grote favoriet de oude postzegels. De mooie fotostrip van Tim Holtz past hier ook goed bij.

Ik ben benieuwd naar jullie kaarten met deze prachtige lijn.

Met creatieve groetjes Elske Oosterman 


 De producten heb ik gebruikt: