Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 14 februari 2024

Lieve groetjes

 Hallo allemaal,

Deze maand zijn er bij Marianne Design echt hele leuke potjes met shakermateriaal uitgekomen: de shakables. Er waren al veel soorten en maten blisters, dus je kunt weer leuk combineren. Ik heb weer een mix en match van nieuwe en oudere materialen gemaakt. Het nieuwe plaatje van de boeketten past goed in de oudere frame cirkel. De kleuren zijn vrij mat, maar je ziet op het plaatje wel een paar donkerroze accenten en die komen goed overeen met de kleur roze van het schudmateriaal met de lieveheersbeestjes. En daar zijn weer hele leuke malletjes van! De kaart is afgewerkt met een roze strik en gele glitter enameldots op de bloemen en strik.



Meerdere soorten bloemen, kleine vlinders, lieveheersbeestjes, roze balletjes, bladeren: een hele mix aan leuke shakebles! Je kunt natuurlijk ook shakermateriaal wat je zelf al op voorraad hebt gebruiken en die aanvullen met bijv. alleen wat lieveheersbeestjes uit deze mix of net da ene bloemetje wat zo goed bij de rest van je creatie past...

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.