Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 6 februari 2024

Rups en bloemen

 Hallo allemaal,

De nieuwe collectie vind ik wel weer super gaaf van Marianne Design! Vooral de vlinderset met cocon, rups en natuurlijk verschillende soorten vlinders. Zelf kun je volop variëren door verschillende kleuren en verschillend dessinpapier te gebruiken bij het opbouwen van je vlinder. Ik heb de rups op dit kaartje gebruikt met een plaatje uit de vorige collectie, die ik in de populaire stickermal heb geplakt. De stickermal heb ik maar deels gebruikt. Het is een vrij grote mal, maar op deze manier kun je er ook kleinere kaarten meemaken. De tak van Marleen is natuurlijk ook weer een musthave die je op heel veel verschillende manieren kunt gebruiken. Ook kun je daar leuk de cocon aanhangen van de vlinderset, ideetje!


Hier nog een extra foto hoe de mal lag tijdens het stansen:

Hoe schattig is dit rupsje?

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.

1 opmerking: