Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 8 februari 2024

Hoera met Buddy.

 Hoera met Buddy.

Creative Craftlab.


Hoi allemaal!
 Zoals je ziet ben ik met Buddy aan de slag gegaan. Wat een leuke collectie weer. De nieuwe colletie was zeer uitgebreid voor elk wat wils. Voor mij is dat een zeer drukke kaart geworden, maar zo nu en dan eens uit je comfort zone komen kan geen kwaad. Dus aan de slag.


Deze keer heb ik een 5x7 inch kaart genomen. Dat vind ik een leuk formaat en de letters moesten erop komen. De ene zijde heb ik een rillijn in de helft genomen en dubbel geplooid. Als je kaart voor je ligt met onderaan 5inch deze doe je in de hoogte in de helft en plooi je hem dubbel zoals hierboven. 


Als achtergrond papier heb ik deze paperpad gekozen. De kaart is voor een klein jongetje dus er mag wat kleur in zitten. De afmetingen zijn 12 x 16,9 cm voor de twee achtergronden.


Voor de letters heb ik het nieuw alfabet stencil gebruikt met het paperpad Winter sky. Wat een toffe letters zijn dit super groot. Deze worden overgetekend en uitgeknipt.


Dan onze Buddy, deze is ingekleurd met de Copic markers en uitgeknipt.
Volgende Copic's zijn gebruikt:
E31,33,37,5951,93
RV00
R29,24
De kleuren kun je natuurlijk zelf kiezen maar ook met wat je deze wil inkleuren. 


Uit deze stans met accessoires heb ik het hoedje en de ballonen gestanst.



De letters heb ik eerst opgekleeft want zelfs met dit formaat kaart heb je niet zoveel over. Het was voorzien om Buddy op het tweede deel van de kaart te plaatsten bij de tekst maar dat vond ik uiteindelijk niet zo mooi. Dus staat hij vooraan. Op de letters heb ik met een ouder stempelset van Craftlab wat gestempeld. 


Als je zo een stand kaart maakt heb je een stopper nodig die de kaart open laat staan. Daarvoor heb ik deze tekst gebruikt uit de nieuwe hoera mask en stencil set. Deze heb ik wel op een mat laagje van gekleurd papier gedaan en foam gebruikt om het hoger te zetten. Daardoor blijft de kaart staan. Onderaan als opvulling heb ik nog enkele ballonen geplaatst.

Toch benieuwd wat jullie ervan vinden? Te druk of niet? En natuurlijk kijken we uit naar jullie creaties!

Heb je interesse in een artikel klik op het fotootje.

Copic Markers Sketch - E37 Sepia Copic Markers Sketch - E33 Sand Copic Papier - Perfect Colouring Paper - A4 (10 vel) 


Crafter's Companion - 5"x7" (13x18 cm) White Card&Envelopes - 100 st. Studio Light - Creative Craftlab - Essentials - Masks - Alphabet Studio Light - Creative Craftlab - Friendz - Wooden Stamp - Buddy Studio Light - Creative Craftlab - Essentials - Masks & Stamp - Hoera 
Studio Light - Friendz - Creative Craftlab - Clear Stamp - Feestelijke TekstenStudio Light - Friendz - Creative Craftlab - Cutting Die - Piggy AccessoriesStudio Light - Essentials - Paperpad - Double Sided Unicolor - Lemonade 

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Wat een vrolijke kaart! Groetjes Betha