Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 10 februari 2024

Liefs

 Hallo allemaal,

Hoe leuk zijn de nieuwe XL plaatjes van Marianne Design? Ik heb er een stuk afgehaald voor deze mini-slimline en de rest komt binnenkort met een leuke digi-workshop hier op de blog. Even iets anders dan alle dieptekaarten die je met deze plaatjes ziet! De vlinder is wel heel erg leuk als afwerking op een kaart. Ik heb de gele enameldots op de bloem en in de hoekjes geplakt. Het effen oranje papier en het designpapier komen uit het nieuwe papierblok: hele mooie frisse voorjaarskleuren zitten daarin! De basis is 7,2 cm x 29 cm en gerild op 14,5 cm. Een dubbele kaart is altijd makkelijker met schrijven dan een enkele en de ontvanger kan hem zo ook leuk ergens neerzetten.


De toffe vlinder van Eline is niet klein en niet groot: een mooie tussenmaat, die je in elke gewenste kleur kunt maken. Deze mag zeker niet in je collectie ontbreken!

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.