Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 8 maart 2018

Little Beautiful Dream

Hallo allemaal,

Het blijft een leuke combi, papier, inkt, textuurpasta enz enz.
Zo heb ik een label gemaakt.


De basis is een label van CreaLies uit aquarel papier.
Deze label heb ik als eerste voorzien van transparante structuurpasta van Dutch Doobadoo door een mask met ruitjes. Toen deze droog was heb ik er magical shakers op gestrooid en er water op gesprayd. Her en der heb ik de ontstane kleur wat afgedept zodat het iets lichter werd,


Daarna heb ik er deze bloemen op geplakt die ik gemaakt heb met de stansjes van Leane Creatief.
De 45.1550 Multi flowers. Deze heb ik uit stevig wit papier gestanst en met oxide inkt wat kleur gegeven.Na het op plakken van de bloemen heb ik er nog wat 3d balletjes op verwerkt die ik met transparante structuurpasta en magicals heb gekleurd. Ook heb ik er nog wat stukjes release paper op verwerkt.
Dit papier is eigenlijk bedoeld om de stansjes beter uit je mal te laten komen, maar dit is ook heel geschikt om bij mixed media te gebruiken.

In het midden heb ik de stans "dream" van Sizzix geplakt over de bloemen en rechts bovenaan heb ik er nog twee kleine tekstjes van Tim Holtz op geplakt.

Als laatste heb ik de label op 1 maatje grotere label geplakt die ik uit zwart heb gestanst.
Tim Holtz - Idea-Ology Spiral Bound Sticker Book - 4.5 Leane Creatief - Lea`bilitie die - ChrysantDutch Doobadoo - Texture Paste TransparantDutch Doobadoo - Dutch Mask Art - Wyber Lindy`s Stamp Gang - Magical Shaker - Cuckoo Cock CardinalPowertex - 3D Balls - MediumDistress Oxides Ink Pad - Abandoned Coral Couture Creations - Quick Release Die Paper - Blue