Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 6 september 2018

Vakjes kaart met PanPastel.

Hallo allemaal,

Misschien hebben jullie het wel gezien, maar dit is de kaart die ik tijdens een live uitzending op Facebook als voorbeeld had. Tijdens de live heb ik dus een soortgelijke kaart gemaakt waar ik gebruik maakte van PanPastels , Versamark inkt, stempels, enz enz.


Ik ben begonnen met een leeg vierkant mixed media vel, en heb er de tekstjes op gestempeld met Versamark. Daarna het geheel voorzien van PanPastel.  Vervolgens even gefixeerd met een fixatie spray, zodat het niet meer afgeeft, of aan de stempels blijft plakken. 

Daarna heb ik het vierkante vel in diverse blokjes gesneden.


Die blokjes ben ik stuk voor stuk gaan bewerken, met stempels en embossingpoeder. Langs de randjes heb ik met een gluepad lijm gedaan en deze randjes door de glitter gehaald.
Toen de vierkantjes naar zijn zin waren, heb ik ze op een wit mat kaartje geplakt en daarna op een groene cardstock. Als laatste nog een libelle gestempeld en uitgeknipt. 
Deze heb ik wat verhoogd opgeplakt.

In de live heb ik dus een soortgelijke kaart gemaakt, alleen in een andere kleurstelling.
Wil je deze live uitzending nog een keer kijken, dat kan.
Klik dan op deze link:
 https://www.youtube.com/watch?v=99S1KMhZ9Bw

En wil je nog andere uitzendingen bekijken, ook dat kan,
We hebben een eigen HobbyVision YouTube kanaal.

En die kan je hier vinden: 

https://www.youtube.com/channel/UCslBz2uE0gSAO2_V7_Gf5Tw/videos

Veel kijkplezier, en wie weet heb je er een ideetje aan over gehouden,



Fixative Spray - 500 ml  PanPastels - Tools - Soft Art Sponge Angle Round (2)  PanPastels - Tray Palette voor 10 kleuren  Tsukeniko - The Essential Glue Pad + refill AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #42  AALL & CREATE - Clearstamp A6 - set #43  Schudmateriaal - Decoratie Glitterset Assorti - Fairy Tale  Strathmore -  Mixed Media Paper - Vellum Surface 14 x 21,6 cm - 190 gramsVersaMark Watermark Stamp Pad  Wow! Embossingpoeder - Glitters - ZeusDutch Doobadoo - Dutch Hobby Glue

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi en leuk dat je het nog even schriftelijk uitlegd! Groetjes Betha