Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 5 februari 2020

Every day is special

Vandaag ga ik jullie weer een creatie voor in de planner laten zien. Dit keer heb ik een ander formaat pagina. Het is een vorm van een tag. Hij is net wat kleiner dan de gewone basispagina. Dit is waarom ik ook voor de planner heb gekozen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met formaten van pagina's.
De pagina die ik jullie nu ga laten zien heb ik weer bewerkt met cadence en ricepaper. Dit is inmiddels toch wel een grote favoriet om mee te werken.
Ik ben begonnen om de pagina met 2 kleuren een basis te geven. Dit heb ik aangebracht met de siliconen brush van Finnabair. Het is een erg fijne brush en je krijgt er een leuk effect door.


Nadat de verf droog was heb ik er een ricepaper afbeelding opgemaakt. Zodra deze erop zit begint het leukste. Je uitleven met kleurtjes. Deze pagina heb ik bewerkt met van alle kleurtjes. Persoonlijk houd ik van de fellere kleurtjes, wat ook te zien is in mijn creaties.

Nadat ik de basiskleuren heb aangebracht, ben ik ook nog wat extra effect kleuren gaan aanbrengen, waaronder rood.
Ook heb ik weer gebruik gemaakt van het beton effect samen met het moseffect.
Om het geheel compleet te maken, heb ik nog wat stempels aangebracht en een leuke pakkende tekst uit de Jenine Mindful collectie. De stempel van de swirls heeft op dit moment mijn voorkeur bij de afwerking van mijn pagina's. Deze kan je super leuk combineren met de posca pennen om details aan te brengen.



Cadence - Hybride acrylverf (semi mat) - AmberCadence - Hybride acrylverf (semi mat) - Pistache GroenCadence - Vintage Legend Gesso - BordeauxCadence - Vintage Legend Gesso - Schimmel GroenCadence - Texture Relief Pasta - WitStamperia - Rice Paper A4 - Tatiana's Fairy Faces in SpheresStudio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Stickerboek A6Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - Mask Stencil A6 - 01Cadence - Beton Effect - GrijsCadence - Mos Effect - DonkergroenFinnabair - Art Basics - Mixed Media Silicone Brush 1"Elizabeth Craft Designs - Planner 6 - Red RoseElizabeth Craft Designs - Planner Essentials 7

1 opmerking: